GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam koşamıyor pozisyonlara 50 metre uzaklıkta
Dil bilmiyor
Konferans Liginde bile maç yönetemiyor
Psikoteknik sınavı gecememis
Sıfır karizma full itici bir tip
Her maçın seyir zevkinin içine ediyor

2 sene önce piyasada olmayan ve yukarıdaki özelliklere sahip bir adam ülkedeki derbilerin yüzde seksenini yönetiyor..Trabzonlu ve ts de direk yarışta artık ona bile bakılmıyor..Yani delirmemek elde değil yemin ediyorum..

Icardi oynarsa şampiyonluk gidiyor farkında mısınız. Acilen yangın yapılması lazım. Bu adam sahaya adımını atarsa biteriz.

osi yokken antep ve usg maçlarında ıcardi 11 başladı hep kayıp oldu bu adam oynadığı sürece şampiyonluktan adım adım uzaklaşacağız

%100

Haluk Yürekli: "Devre arasında mayıs ayındaki seçim düşünüldü ve orta saha transferi yapılmadı! Kimse bana Nhaga'dan bahsetmesin. Orta saha transferi olarak Nhaga alındıysa Gabriel Sara'nın yokluğunda oyuna girecek! Oyuna girmiyorsa bir alternatiften bahsetmesinler. Bu durumun da tek sorumlusu Galatasaray'ın yönetimidir."
Bu konu iyi kaynadı arada. Orta saha transfer beklerken kanat aldılar, bek aldılar, en sonunda da gidip hocanın süre vermeyeceği belli olan Nhaga'yı aldılar sırf orta saha alınmış olsun diye.
Üstüne Lemina olmadan 5 gollü Juve galibiyeti gelince kimse bahsetmez oldu.

Levent Tüzemen: "Fenerbahçe, Beşiktaş maçında 11 yabancı oyuncuyla çıktı. Değişiklik yaptı, yine yabancıydı oyuna giren. Bu ülke öyle iki yüzlü insanlarla dolu ki!

Tudor döneminde Galatasaray, 11 yabancıyla maça çıktığında 'Ayıptır, İstiklal marşını kim söyleyecek' dediler.

Stadyumun üzerinde 'Mustafa Kemal Atatürk' yazıyor, 'Biz Fenerbahçe Cumhuriyetiyiz' diyorsunuz, 11 yabancıyla çıkıyorsunuz, kim söyledi İstiklal marşını?

Bunu konuşan var mı? Galatasaray olunca konuşuyorsunuz. Ne güzel ya! Tudor döneminde Galatasaray, 11 yabancıyla çıktığında Fenerbahçeli eski oyuncu öyle dedi 'İstiklal marşı okuyacak adam yok' dedi, Beşiktaş maçında Fenerbahçe'den kim okudu İstiklal marşını? Siz kendinizi görünmez sanmayın, hafızalar not eder her şeyi." (Libero)

Haluk Yürekli:”Trabzon’da maç sonu arbedede Okan hoca itildi.Batuhan Şen tartaklandı.Yönetim nerde abi.Çıkıp konuşsanıza ya.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt