GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1775563391372.webp

sezon sonu şampiyon olduğumuzda bazı Galatasaray taraftarları doyasıya sevinirken, bazıları boku yedik Okan 1 sezon daha kalacak takımda diye üzülecektir eminim.

Sorsan en iyi Galatasaraylı kendileridir. Metin Oktay ruhundan bahsederler

Erman'ın dediğine göre hakemler bizzat MHK başkanı tarafından Galatasaray aleyhine karar vermeleri yönünde uyarılıyor. Galatasaray'ın bu kadar operasyona maruz kaldığı, her kurum tarafından aleyhine çalışmalar yapıldığı bir dönem hatırlamıyorum. Bahsedilenler çok büyük skandal ama bizim pısırıklar yine seslerini çıkarmayacaklardır. Yazık Galatasaray'ı şunlara emanet edenlere.

sezon sonu şampiyon olduğumuzda bazı Galatasaray taraftarları doyasıya sevinirken, bazıları boku yedik Okan 1 sezon daha kalacak takımda diye üzülecektir eminim.

Sorsan en iyi Galatasaraylı kendileridir. Metin Oktay ruhundan bahsederler
Şu senaryoları bırakmakta fayda var

Orta sahaya Kone, sol stopere Ndicka bize olabilecek isimler ama çok pahalı isimler tabi.

Cihan'i zaten beğenirdim ama diğer maçlarına pek hakim değilim ancak adım gibi eminim rahat rahat maç yönetmesine izin verilirse UCL maçı filan yönetir.
Kötü niyetli hakem olsa BAY mutlaka kk görürdü.

Cihan aydın bence ts maçını gayet iyi yönetti bu arada 2-3 yanlış faul dışında

Var uyarısı yapan anası hafif meşrepin oyununa gelmemesi de helal olsun denecek 1 husustu
O VAR'daki şerefiz daha önce Cihan'ı çok pis yakmıştı diye hatırlıyorum.

Hangi sezon tam bilmiyorum ama içerde fb kasımpaşa ile oynuyordu.

Son dakika maç 0-0 giderken saçma sapan bir top defans oyuncusunun eline sürtüyor gibi bir pozisyon oldu.

Bu şerefsiz lavuk Cihan'a doğru açıları vermeyip üsten gösterip topu da durdurunca sanki ele temas ediyormuş gibi gösterip adama yanlış karar verdirdi.

Sonra saçma sapan bir ses kaydı çıktı ortaya. Orada kendini savunuyor top rakip oyuncunun eline değdi gibi hissettim diyor.

Ve bu adam hala VAR'da görev yapıyor büyük maç alıyor. Ne diyebilirsin ki...

Cihan oradan şerbetli olduğundan bu sefer çok çok uzun izledi ve doğru kararı verdi.

Riera maalesef fena halde Tudor yolundan gidiyor.

Sonu ona benzeyecek gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt