GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1775674895747.webp

bence şampiyonluğu burdan vermeyiz

lakin takımda bir tatsızlık olduğu kesin

hani malzemeler en kalitelisidir ama bir arada ya oran tutturulmadığı için ya tuzu çok kaçtığı filan gibi sebeplerle yemek haline gelince beklenen lezzet ortaya çıkmaz ya bizim takım öyle

birliktelik konusunda da ilk 3 senenin biraz gerisindeyiz

burada uyanık olup daha fazla dibe vurmayı beklemeden aşılama yapmak lazım

takımın omurgası sayılan oyuncuları mutlaka güncellemek ve geliştirmek gerekiyor

4 yılın sonunda artık birçok oyuncumuz görevini tamamlamış görünüyor

bence şampiyonluğu burdan vermeyiz

lakin takımda bir tatsızlık olduğu kesin

hani malzemeler en kalitelisidir ama bir arada ya oran tutturulmadığı için ya tuzu çok kaçtığı filan gibi sebeplerle yemek haline gelince beklenen lezzet ortaya çıkmaz ya bizim takım öyle

birliktelik konusunda da ilk 3 senenin biraz gerisindeyiz

burada uyanık olup daha fazla dibe vurmayı beklemeden aşılama yapmak lazım

takımın omurgası sayılan oyuncuları mutlaka güncellemek ve geliştirmek gerekiyor

4 yılın sonunda artık birçok oyuncumuz görevini tamamlamış görünüyor

Td değiştirmek kadroyu değiştirmekten daha ucuz.

Takımdaki doymusluk olayına bende katılıyorum kızacak birsey yok cok dogal
Ali yiğit tekrardan oyuncu taramaya baslamali

Takımın yüzde 80'i revize olmalı, bugün 2.yarıda oynanan oyun artık kabul edilebilirlik sınırlarını deldi geçti, eli yüzü düzgün bir takıma ihtiyacımız var artık. Bir takım 2 devrede bu kadar farklı oyun oynayamaz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kloop isterim ama olursa montella sezOn sonu hocamız olmasına ben tamamım.

Önce td değişimi

Sonrasına bakarız

Yok mu luce gibi birisi

Ben laf ediyorum falan da bazen td değişimi de çözüm olmuyor. O nedenle önce yardımcı ekibi ciddi futbol bilgisi yüksek özellikle ispanyol yardımcılarla harmanlayıp öyle bir denemek lazım.

Şu takımın hocadan bağımsız çatır çutur paslaşın atağa kalkması gerekiyor. Bu da ekip nasıl çalıştırırsa öyle olur.

İyi taktisyen değil belki çok kötü hatta ama eğer ufak tefek bir çimento görevi gören abi modunda takılıyorsa da onu da korumak lazım. Bu da dediğim gibi ekibi sağlam güçlendirme ile de çözülebilecek bir durum.
Stoperdeki adam gözüyle gördüğü 5 metre ötesindeki adama 5 kere atamayıp kontra yememize sebep oluyorsa oturup tartışmamız gereken şeyler var demektir.

Ben laf ediyorum falan da bazen td değişimi de çözüm olmuyor. O nedenle önce yardımcı ekibi ciddi futbol bilgisi yüksek özellikle ispanyol yardımcılarla harmanlayıp öyle bir denemek lazım.

Şu takımın hocadan bağımsız çatır çutur paslaşın atağa kalkması gerekiyor. Bu da ekip nasıl çalıştırırsa öyle olur.

İyi taktisyen değil belki çok kötü hatta ama eğer ufak tefek bir çimento görevi gören abi modunda takılıyorsa da onu da korumak lazım. Bu da dediğim gibi ekibi sağlam güçlendirme ile de çözülebilecek bir durum.
Stoperdeki adam gözüyle gördüğü 5 metre ötesindeki adama 5 kere atamayıp kontra yememize sebep oluyorsa oturup tartışmamız gereken şeyler var demektir.
Aynen taktik bilen yardımcı hocalar gelmeli kondusyon konusunda iyi olmalı. Sportif direktörde gelmeli

İlk kez 4 kez şampiyon olduğumuzdaki gibi bir senaryo işliyor şu an.. O takımda 4.şampiyonluk senesinde, UEFA kupası şampiyonu olarak zirve yapmış ve ertesi sezon omurgası dağılarak yeniden yapılanma sürecine girmişti.. O süreç çok kötü yönetilmiş, nemalandırılamamış ve uzun süre maddi problemler yaşanmıştı..

Şu an ki kadrodaki oyuncularda ve hatta teknik heyette de o zirveye ulaşmanın doyumu var.. Her ne kadar UEFA kupası şampiyonluğu kadar olmasa da, Avrupa ligi yarı finaline eş değer sayılabilecek bir başarı ile bu 4 sezonun sonuna geldik, zirveye tırmandık..

Doyum noktasına ulaşan bu ekibin ve hatta teknik ekibin yenilenmesi son derece doğal.. Ama bunun yaparken geçmişteki gibi süreç yanlış yönetilmemeli, maksimum fayda sağlanmalı..

Teknik ekibin (kendileri gitmek istemediği sürece) ilk kez üst üste 5 şampiyonluk rekorunu kırmak için kalmasına anlayış gösterilmeli ancak başta Icardi olmak üzere şampiyonluklara doymuş oyuncularla yollar kesinlikle ayrılmalı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt