GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Itleri yenmek zorundayiz.
Bu takimin samsunda kazanma ihtimali yok. Ben fb olsam arenada beraberliğe razi olurum.

Itleri yenmek zorundayiz.
Bu takimin samsunda kazanma ihtimali yok. Ben fb olsam arenada beraberliğe razi olurum.
Samsun aslinda en kolay mac adamlarin pili bitti, ligde hedefleri de yok.

Asil macimiz suan Genclerbirligi.

Osimhen + Lemina + x kişi
Kalan 5 haftada bu ikisini + Sane olur, BAY olur bs vs 3 kişi lazım.
Hem maddi hem manevi motive etmeliyiz. Bu üçlünün iyi olduğu maçları kazanırız
( Bunu yazdım ama yönetim şampiyon olmak istiyor mu emin değilim )

Osi 3-4 hafta oynamadi adam akilli antrenman yapmadi ne bekleyecegiz adamdan simdi hemen uber performans mi? Ki kolun durumu ne o nu da bilmiyoruz

Bu kadroda Osimhen harici baş kaldıracak, liderlik yapacak başka oyuncu yok. Hırs yok hiçbirinde.

Herifler şampiyonluk naraları atıyor şampiyon olduk onları yeneriz diyorlar. Bizim taraftar mental olarak çökmüş durumda bazıları taskalaya devam etsin.

Ne alaka 3-1-1 alırsak fbnin üstünde oluyoruz yine

Rize, eyup, konya averaj kasmalik maclar. Ben onların yerinde olsam beraberliği alirim hata beklerim.

Samsun aslinda en kolay mac adamlarin pili bitti, ligde hedefleri de yok.

Asil macimiz suan Genclerbirligi.
Kağıt üstünde öyle de samsunun hücumda kaliteli adamlari var. Goztepe gibi kazma bir ekip degiller. Biz her takima her turlu pozisyonu veriyoruz. Iki kere gelip iki gol atarlar dağılır gideriz.

Bizim en buyuk sorunumuz saha icinde kapali savunmaya karsi pozisyon uretmek ve bitiricilik. Adamlar 8-9 kisi ceza sahasi rayinda bekliyor, bizde merkezden oyunu acacak oyuncu da olmadigi icin kanatlardan -genelde Sane uzerinden- oyunu acip pozisyon bulmaya calisiyoruz. Bazen 2-3 defa araya girmeyi basariyoruz adamlari ceza sahasina sokup ama orada bitiricilik sorunu cikiyor, kimse topu kaleye sokamiyor sonra 1 gol attik diyelim, gol yemeyiz insallah diye dua ediyoruz. Boyle birsey mi olur? Takim niye kaleye vuramiyor, buldugunu atsan zaten rahat edecek oyuncular.

Ulan bir Mertens kadar kaleye sut cekebilen biri bile yok. Adam 37 yasinda bunlardan daha iyi topa vuruyordu.

Seneye transfer edilecek oyuncularda ilk is kaleye sut cekebilen oyuncular olmali. Kaleye sut cekemeyen takim mi olur? Bitiricilik bu sezon epey kotu hele orta saha ve kanat oyuncularin bu konuda katkisi cok az.

Bizim sorunumuz ta en başından beri hoca. Bunu hep dile getirdik ama herkes şampiyon hoca kovulur mu ya falan diye savundu. Adam takımda disipilini sağlayamıyor, antrene edecek ve taktik verecek kabileyette değil. ilk 2 yıl İcardi sonrasında da Osimhen sayesinde bu dandik ligde şampiyon oluyoruz. Rakiplerimiz eşşek olmasa onu da olamazdı bu adam. Savunun şimdi hadi bakalım, bakın burdan net söylüyorum, takımın hali berbat, şampiyonluğu göz göre göre verecekler fenere

Bizim sorunumuz ta en başından beri hoca. Bunu hep dile getirdik ama herkes şampiyon hoca kovulur mu ya falan diye savundu. Adam takımda disipilini sağlayamıyor, antrene edecek ve taktik verecek kabileyette değil. ilk 2 yıl İcardi sonrasında da Osimhen sayesinde bu dandik ligde şampiyon oluyoruz. Rakiplerimiz eşşek olmasa onu da olamazdı bu adam. Savunun şimdi hadi bakalım, bakın burdan net söylüyorum, takımın hali berbat, şampiyonluğu göz göre göre verecekler fenere
Takımda yüksek disiplin sağlayınca her şeyin yolunda gideceği garantisini kim veriyor. Real, Bayern değilsen yeni nesil topçulara öyle askeri disiplin masallarıyla top oynatamazsın. Her şeyin bir dengesi var. Bizdeki sorun %40 hocaysa %60 yönetimin sinikliğidir.

Sara isterse geriden 99 metreye pas atsın bu küçük takım oyuncusunu da daha izlemek istemiyorum.Lemina-torr-ilkay olsun bu saatten sonra sadece.Sara da sezon sonunda gitsin herhangi bir ingiltere orta sıra takımına kale ağzından kacirmalarina orada devam etsin kimsenin umurunda olmaz oralarda

Ula bir anda psikolojimiz play-off sezonu Kadıköy deplasmanına döndü. O zamanda herkes mental olarak kötüydü. Umarım sonu da öyle mutlu biter. Neyse ben maça kadar foruma girmeyeyim kafa allak bullak oldu

Osinin o kolla nasıl oynayacagi yada 1 ay sonra nasıl donecegi muallak.Bizi bu dönemlerden sadece radikal karar çıkarır aynı tudor gitmesi feldkamp gitmesi gibi.Ya fatih hocayı getireceksin ya fb sahanda şampiyon olacak artık böyle oldu bu işin ortası yok.Osi bu maç oynasa maçı alsa falan hadi bir nebze alır ligi derdim de onun ne olacağı da belirsiz

Sezonun maci sikecilerle olan mac Genclerbirligine yenil gerekirse ama o maci kazanacaksin. Sahada basmadik yer birakmayacaksin. Bu oyunla imkansiz ama 1 tane mac var onunde. Yenmeye cikacaksin beraberlige yattigin an icinden gecerler. O macta galibiyet alamiyorsan defolup gideceksin.

FT hocamı bu sabah direkt açıklamalıydık. Bu takımı ayağa bir tek böyle şok kaldırabilirdi. Şampiyonluğu alıp sene sonu bırakıp başkan yapardık hocamı

Yalnız ben bu doymuşluk teşhisini sene başı koymuştum o zaman sanchez icardi torreira gibi isimlerle yolları ayırıp yeni omurga kurulmalı diyordum. Ne oldu şimdi? Boşa giden 1 sezon

Trabzonspor'da Onuachu bizde Osimhen yoksa 2 takımda tamamen yok gezegenden filan siliniyor, fenerde forvet olmadığı halde adamlar yarışta kalıyor kim daha başarılı bir düşünmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt