GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi herkesin tffsi hakemleri yok
Hakem faktörü var fakat bu adamlar Kasımpaşa, Antalya ve Karagümrük maçlarında ekstra puan bıraktılar işin bu noktaya gelmemesi lazımdı şu oynanan futbol rakibin hakem desteğine bağlanamaz.

Son 4 sezondur bu desteğe rağmen 3 sezon şampiyon olduk hemde hepsinde vura vura şampiyon olduk.

Hakem faktörü var fakat bu adamlar Kasımpaşa, Antalya ve Karagümrük maçlarında ekstra puan bıraktılar işin bu noktaya gelmemesi lazımdı şu oynanan futbol rakibin hakem desteğine bağlanamaz.

Son 4 sezondur bu desteğe rağmen 3 sezon şampiyon olduk hemde hepsinde vura vura şampiyon olduk.
Bu kadar kollanmaya ragmen hala hersey elimizde

Bu kadar kollanmaya ragmen hala hersey elimizde
Sorun burada rakip kollanacağını bildiğimiz halde işi bu noktaya getirmememiz lazımdı artık her şey bizim elimizde değil dün kazanmış olsaydık öyle olacaktı fener maçını kaybetsek bile kalan 4 maçı kazandığımız an şampiyon oluyorduk.

Şu an bizim elimizde değil o iş geçti artık iki takımın elinde ve rakibin hakem desteği var Osimhen 1 aydır sakat nasıl dönecek bilmiyoruz.

Sorun burada rakip kollanacağını bildiğimiz halde işi bu noktaya getirmememiz lazımdı artık her şey bizim elimizde değil dün kazanmış olsaydık öyle olacaktı fener maçını kaybetsek bile kalan 4 maçı kazandığımız an şampiyon oluyorduk.

Şu an iki takımın elinde ve rakibin hakem desteği var Osimhen 1 aydır sakat nasıl dönecek bilmiyoruz.
Görecegiz artik

Artık Galatasaray taraftarına da önerim maçlar oynanmadan Suna 3 puan buna 5 puan demeyi geçin. Bir bakmışsın 100 tane kaçırırlar Rize puan alır sil baştana döner olay. Bir bakmışsın 90+5 te yeriz havlu atariz. O yüzden 5 maç kala daha Nil nehri kadar su akar bu ligde.

Başakşehirle maçları var konyayla maçları var bizim keza samsunla maçımız var Antalya ligin en leş takımı ama potadalar onlarla maçımız var. Eyüp keza ne olacak son haftalarda göreceğiz onlarında maçı var. Öyle iskembeden puanları dağıttık kimse böyle bir son beklemiyordu. Kimse FB ye Kasımpaşa Karagümrük vs puan kaybı yazmıyordu. Kimse de bize Antep Kocaeli vs kayıp yazmıyordu. Artık her maç final. Kazanmayan şerefsiz oğlu serefsizdir

Bu seneden açıkçası büyük ümidim yok şampiyonluk gelse bile bazı şeyler örtbas edilmemeli bu iş Icardi ya da Osimhen değil eskiden olsa Trabzon mağlubiyetinden hemen sonra reaksiyon alınıp Florya'da ki gibi etkinlikler düzenlenirdi futbolcularla ailelerin bir araya gelmesi sağlanırdı.

Yönetiminin içinin fokur fokur kaynadığını düşünüyorum özellikle yöneticilerin birbiri içinde rekabet içinde olup çıkar peşinde koşturuyorlar takımın yöneticileri bile futbolu umursamazken futbolcuları umursamazken hocası umursamazken işimiz zor diyorum.

Bu seneden açıkçası büyük ümidim yok şampiyonluk gelse bile bazı şeyler örtbas edilmemeli bu iş Icardi ya da Osimhen değil eskiden olsa Trabzon mağlubiyetinden hemen sonra reaksiyon alınıp Florya'da ki gibi etkinlikler düzenlenirdi futbolcularla ailelerin bir araya gelmesi sağlanırdı.

Yönetiminin içinin fokur fokur kaynadığını düşünüyorum özellikle yöneticilerin birbiri içinde rekabet içinde olup çıkar peşinde koşturuyorlar takımın yöneticileri bile futbolu umursamazken futbolcuları umursamazken hocası umursamazken işimiz zor diyorum.
Erden ağabeyin içerden mektup yazması lazım. Yaparsa o yapar bu işi

Daha neyin nöbeti kardeṣim? Birakin bu futbol denen boṣ sporu

Çoğu kişi sevmiyor ama keşke Albayrak'a görev verilseydi.

Mertens'in yerine gerçek bir on numara almamak en büyük hata oldu Sara 8'de bile performans sıkıntısı yaşıyor 10'da hiç olmuyor Bernardo Silva ihtimali olursa zorlanmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt