GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kocaeli maçı beni o kadar soğuttu ki takımdan, gs ve fb ile ilgili maç başlıklarına bakmıyorum bile nerdeyse, kadro nasıl olacak ilk 11’de kim oynayacak umrumda bile değil 1 haftadır, diğer tarafta zaten tff denilen karaktersiz oluşum şikecileri şampiyon yapmak için götünü yırtıyor, iyice sıtkım sıyrıldı valla
Ayni ben. Bu sezon nasil sonuçlanirsa sonuçlansin ben yeni sezonu bekliyorum. 2006'dan her şampiyonlukta bayrak asan ben bu sene sampiyon olsakta asmayacağım.

Ağabey 450 yıllık denizcisin emeklilik ne zaman @Tarık Erkır
2010’dan beridir çalışıyoruz non-stop ama 6 aydır da yatıyorum valla evdeyim, baya yoruldum, bi ara verdim. Bu yaz çıkarım sefere diyordum mayıs gibi öyle hazırlamıştım kendimi de bi boyun fıtığı çıktı 2 hafta önce, ilk 4-5 gün dedim ben ölecem heralde bu ne biçim ağrı.

O işle uğraşıyorum şuan, baya bi doktora göründüm, ameliyat diyen var, gerek yok çözeriz diyen var.. bizim yunus gibi çeşitli ağrılarla takip ediyoruz takımımızı.

Bu işi çözmeden çıkmam gemiye geri. Gerçi ben 1.5 sene önce bıraktım ticari gemilerde çalışmayı, dubai’de bulunan büyük bir özel motor yata geçtim, orda takılıyordum en son

IMG_1156.webp

Sonumuz böyle olacak en sonunda bu gidişle

2010’dan beridir çalışıyoruz non-stop ama 6 aydır da yatıyorum valla evdeyim, baya yoruldum, bi ara verdim. Bu yaz çıkarım sefere diyordum mayıs gibi öyle hazırlamıştım kendimi de bi boyun fıtığı çıktı 2 hafta önce, ilk 4-5 gün dedim ben ölecem heralde bu ne biçim ağrı.

O işle uğraşıyorum şuan, baya bi doktora göründüm, ameliyat diyen var, gerek yok çözeriz diyen var.. bizim yunus gibi çeşitli ağrılarla takip ediyoruz takımımızı.

Bu işi çözmeden çıkmam gemiye geri. Gerçi ben 1.5 sene önce bıraktım ticari gemilerde çalışmayı, dubai’de bulunan büyük bir özel motor yata geçtim, orda takılıyordum en son
Geçmiş olsun ağabey

Sürekli dışardan pahalı futbolcuları almak yerine şu şekilde kendimiz üretelim artık topçuları :

İti köpeği sevindirmeden önümüzdeki iki maçı da kazanmalıyız.

Hadi fbyi saymıyım 1-2 eli yüzü düzgün topçu aldılar

Ligdeki 17 takıma karşı her anlamda fersah fersah üstün olmamıza rağmen oyun olarak kimseye üstün gelemememizi,aksine onların üstün gelmesini

Açıklayabilecek birisi var mı bu nasıl mümkün olabiliyo

Fenerbahce şampiyonlugu durumunda banlanacak üye listesi diye bi liste dolaşıyormuş dogru mu @Alper Altun

Bu günkü sonuçtan sonra yarın artık bu takım topu ısırmazsa o galibiyeti almazsa tek diyecek söz kalır takımın ve hocanın son kullanma tarihi geçmiş denir. sezon sonu toplu daha derin bir temizlik istenir. Artık bundan sonra taktik, kim oynuyor önemli değil her oynayan her şeyini verecek ve beklenen oyun ve galibiyet gelmeli. Artık hoca ve oyuncularda bir zahmet formanın haklarını versinler. Bu sezon bana göre sevindiğim, heyecanlandığım iyi bir CL serüveni geçirdik. Takım artık kendine gelip bu sezonu kendilerine yakışır bir şekilde güzel bitirmeli ondan sonrası sen sağ ben selamet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt