GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FBnin Avrupa'da Hapoel Tel Avive karsi maci olsa kimi desteklersiniz?

Bu günkü sonuçtan sonra yarın artık bu takım topu ısırmazsa o galibiyeti almazsa tek diyecek söz kalır takımın ve hocanın son kullanma tarihi geçmiş denir. sezon sonu toplu daha derin bir temizlik istenir. Artık bundan sonra taktik, kim oynuyor önemli değil her oynayan her şeyini verecek ve beklenen oyun ve galibiyet gelmeli. Artık hoca ve oyuncularda bir zahmet formanın haklarını versinler. Bu sezon bana göre sevindiğim, heyecanlandığım iyi bir CL serüveni geçirdik. Takım artık kendine gelip bu sezonu kendilerine yakışır bir şekilde güzel bitirmeli ondan sonrası sen sağ ben selamet.
5+1 kelle gider yarın puan kaybında.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Ali Sowe kardeşimizi sezon sonu Osimhen'in atkasında yedek kulübemize davet ediyoruz.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Depresyondan şimdilik çıktım yarın inşallah bu saatlerde tekrardan depresyona girmeyiz.

O zamanda sezon sonunu bekleriz. Her türlü kadroda değişim şart sadece bunun kapsamı genişler(TD vb.) veya aynı kalır bundan sonraki haftalar bunu belirler.

Şmp olsak da olmasak da değişmez o kapsam

Okan da gidecek
Revizyon da yapılacak

Anın ılımlılığıyla kararlar yumuşatılmaz

neymiş fb hep son dakikada yediği gollerle puan bırakıyormuş.

ee başka türlüsüne izin vermiyorlar ki zaten?

bir anadolu takımı fb'den puan alacaksa, anca 85 üzeri atacağı golle puan alıyor. :)

belgeseli yapılası bir durum bu gerçekten 4 senedir.

neymiş fb hep son dakikada yediği gollerle puan bırakıyormuş.

ee başka türlüsüne izin vermiyorlar ki zaten?

bir anadolu takımı fb'den puan alacaksa, anca 85 üzeri atacağı golle puan alıyor. :)

belgeseli yapılası bir durum bu gerçekten 4 senedir.
dogru degil rtas
karagumruk daha dun 90 dakika aci aci bagirtti

1776458066214.webp

Artık rakipler bilerek gol atmıyor 90+10'u falan bekliyorlar. Gol atsalar ikişer kırmızı penaltı gelecek biliyorlar. Mantıklı valla. Fb'den puan istiyorsan maçın bitimine max. 1-2 dk kala 1 fark geride olman gerek. Berabereysen veya öndeysen hakem patates eder seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt