Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Şuan fabregasHoca tercihin kim olur Sadri?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan fabregasHoca tercihin kim olur Sadri?
bugün sulandırma işi yavBu futbolu gördükten sonra utanıp hakem konuşacağını sanmıyorum yönetimin
gol niye iptal edildi ona anlam verebildin miGol iptalinden sonra gelen takımın salma yapmasini anlam verebilen varmı herifler maçı bıraktı gol verilmeyince resmen
Oynadığımız futbol hakemden çok daha rezildibugün sulandırma işi yav
sarı gördüğü ilk anda ben de çıksın dedim yalan yokYa hocam şu takımın bek oyuncularıyla oynayıp takımın dengesini yok etme.
Geçen hafta Boey taş gibi oynarken Singo alıp orayı bozdun golü yedik.
Bu hafta Sallai iyi oynarken çıkardın gene golü yedik.

3. golü iptal ediyor ibneler ustam.Takımın panik havası inanılmaz ya hele ki ortada kalan toplarda paso sıçtık rakip 2-3 iyi pas yapsa skor bile bulabileceği anlar vardı bir an önce bunu düzeltmemiz lazım düzeltemiyorsak her maç 3 gol ve üzeri atmamız gerekiyor.
Gerçi o da var atsakta saymıyorlar o zaman gol yeme işini çözmemiz lazım.3. golü iptal ediyor ibneler ustam.
Kocaeli maçında da öyle, Trabzon maçında da öyle fener maçında direk Eren oynamalıgolü de jakobsun şahsi mallığından yedik onun dışında pozisyon vermedik sanki ya da ben hatırlamıyorum