Salih Salihoğlu
Tecrübeli Üye
- 29 Ocak 2024
- 7.166
- 5.871
- 568
Araya girip alalim
Thierry'sini alırız da Karadeniz'ini zor, zira ne karadenizden hamsiyi ne de hamsiden karadenizi ayırabilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araya girip alalim
CL alsak CL'yi boklar o usta.Son 3 avrupa sezonuna
5/10
Bu sezon avrupaya
10/10
Sampiyon olursak 4 senelik Türkiye
10/10
Hic bir zaman 4. olup aralikta elenmedik
Forum teması duygulandırdı.
Akilli futbolcu olduguna dair bir gösterge olarak yorunladim bu hususuleaoyu alacağıma barışı tutarım
di canoyu dinleyin
adam defilelerden ortamlardan çıkmıyormuş
Ahmet kutucu'nun ismini Zinedine kutucu yapalım
Hamle postuma haha atReels gönder!!!
maalesef hocam göç idaresinin aldığı kararla bu maça gurbo vatandaşlarımız alınmayacakpassoligi avrupadan yapabiliyomuyuz dostlar? derbiye gidecem passo lazim
Gerçek oldlar ''yok kardeş zevkine hasta boku temizliyoruz''u hatırlar asıl. Forum tarihinde en çok etkileşim alan post o olabilir.Top 5 te yer alır
Bir iblis gibi postunuda yazarım 5 e

görecegiz pazar günümaalesef hocam göç idaresinin aldığı kararla bu maça gurbo vatandaşlarımız alınmayacak
@Kemal Tan Canatan Kemalim arkadaşa müdahale edelim Almanya sınırlarından çıkamasıngörecegiz pazar günü![]()
Hep hayali dunyamda yasadigi yere gittiginde boynunda zincir iseyen bir cesme heykeli oldugunu dusunurum.@Kemal Tan Canatan Kemalim arkadaşa müdahale edelim Almanya sınırlarından çıkamasın
Ederson gider bence. Esinin sebepleri yeterli tek basinafenerin kadro seneye aşağı yukarı belli , eski tutmuş oyuncularına salça olacaklar
--------------------EDERSON-----------------
SEMEDO---SKRİNİAR---KİM.M.J------XXXXX
-----------KANTE---GUENDOUZİ------------
---ASENSİO-------TALİSCA----------KEREM---
-------------------VEDAT M--------------------
hatta gidip Ferdi ye bile salça olurlarsa saşırmam .
Bizim kadro da ise büyük revizyon olması lazım ama sanmıyorum olacağını .
Sanki 4 seneden sonra kemer sıkma politikası izleyeceğiz gibi geliyor bana
----------------UĞURCAN-------------
BOEY---SANCHEZ----XXXXX---JAKOBS
------ ---HAKAN Ç-----SARA----------
---SANE---------XXXXX--------BARIŞ---
----------------OSİMHEN----------------