GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanteye güvenip lige başlayan takim tezegi avuclar ,adamcagiz dili disarda geziyor

ortasahaya kimi alacağız çalışmalar başlamalı. Ederson olmayacak belli, douglas luiz ne durumda baya formdan düştü geri döndğrebilme şansı var mı acaba

Napip edip Aston Villa'dan Onanayi 35-40m euro yada daha Sara + parayla almamiz lazim.

Torreira'nin miladi doldu gibi ve Bocaya gitmek istiyor
"Napip nedip" büyü yapmamız lazım adamlara en kuvvetlisinden öyle verirler anca 30-40a ama tabii ekstra bağlama büyüsü de lazım o parayı verecek 50 takım daha çıkar çünkü

Dünya kupası var fakat kadro planlamasını doğru yapıp hızlıca tamamlamak lazım bizim yönetim ve hoca yine dünya kupası bahanesiyle Eylül ayına sarkıtırsa her sene bu kadar şanslı olmayız.

Üst üstte 5 sene şampiyonluk ihtimali varken kadroyu doğru bir şekilde güçlendirip farkı açarak gitmek lazım. Zaten ekonomik olarak artık bizle mücadele edemiyorlar yalı çocuğu gibi cebinden tonla para koyup hibe eden biride yok.

20832.jpg

Yönetim kalacak mı belli değil
Okan hoca sözleşme imzalamadı daha kalacak mı belli değil

Vs

Bu isimler tamamen uydurmeyşın

Yeni hocaya ve yeni gercek gs li yönetime bırakılmali transfer olayları, zaten gs li bir yönetim gelirse ilk isi sportif direktör olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt