GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye net şampiyonuz

İnşallah. Açıkçası bu seneyi de hayırlısıyla şampiyon bitirdikten sonra ben mevcut yönetimin iyi bir değişim süreci götürebileceğini sanmıyorum.

Mesele sadece oyuncu transfer etmek değil ki. Şunu kabul etmemiz gerekir, ET'nin en etkin olduğu dönem bu takıma mükemmel bir iskelet kuruldu ve OB'nin de etkisiyle bu oyuncular burada çok parladı, iyi iş yaptı. 4 sene üst üste şampiyonluk geliyorsa ve 4. senemizde ŞL'de son 16'ya kaldıysak bu işin %80'i sağlam omurga sayesinde oldu.

Ve sen bu omurgayı nasıl kurdun?

6 milyon euro = Torreira
8 milyon euro = Sanchez
çerez parasına = Abdülkerim, Barış Alper (önceden gelmişti gerçi)
Bonservissiz = Mertens
Kiralık + 10 milyon euro bonservis = İcardi gibi bi gol makinesi
2.5 milyon euroya gelen ve OB döneminde yükselen Boey

vs. Geçen sene gelenleri de hesaba katarsak yine çok ucuza Lemina aldın mesela.

Şimdi bu takımın değişim sürecinde bu oyuncular diyelim ki patır patır ayrıldı, bugün yine bi 10 milyon euroya maks Torreira gibi bi oyuncu bulabilecek misin? Buldun diyelim, Torreira gibi kar kış demeden sakatlanmadan etmeden var gücüyle oynayabilecek mi?

Neyse işte bu kolay bir süreç değil. Değişim süreçlerini genelde sancılı geçiririz.

Bu nedenle seneye eğer bahsettikleri gibi kadroda ciddi bi revizyon olacaksa ben bunun belki 2-3 sene sonra ekmeğini yeriz ama gelecek sene ligi şamp bitiremeyiz diye düşünüyorum. Üstelik 4 sene üst üste şampiyonluktan sonra 5. sene şamp olmayalım diye daha da beter bir lig ortamı olacak.

Once sun lig ve kupa islerini bitirince 3 ay boyunca gerilecegimiz transferler islerine yogunlassak?

(Biz yani forumca, yonetim+teknik ekip degil)

Seneye şu medya ayağını halletmek lazım.
Şimdi sen hakemsin ve Galatasaray'a karşı hata yaptın sonra tvde gösterilen tepki neredeyse hiç yok. Argümanları da 3 senedir şampiyon oluyorlar hakemden şikayetçi olamazsın ( oysa bir de bize sorun bakalım nasıl şampiyon olduk)
Aynı hatayı fenere veya bjkya yaptığın an o gece 2 - 3 saat tepene biniyorlar yetmedi diğer gün de aynı şiddetle devam ediyor ve diğer maça kadar alttan alttan ateşi harlıyorlar.
Şimdi sen hakem olsan hangi takımı rahat rahat doğrarsin hangi takıma rahatça penaltı verirsin veya hangi takımın rakibine kk verirsin?
Yeni yönetime güçlü isimler girmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt