GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruno fernandes prime sneijder seviyesi fark yaratırdı bizde eğer bize gelme şansı olsaydı son 4 yılın 3 yılı adam çok iyi ama daha yeni Tr medyasında göz önüne geldi.Man utdnin yarısı adam yıllardır.Bernando ise set oyununa uygun bir oyuncu pep guardiola taktiğinin yanında bizimkinin alakası yok taktiğe uygun olmayan set oyuncuları bizde yetersiz performans veriyor üstelik fiziksel durumuda düşüşte bizde hepten düşecektir.Tabi okan buruğun kaldığı senaryoda.Çıkan isimlerden rasford kesinlikle alınmamalı yıllardır izlediğimiz adam mentali fena kötü ciddiye almaz maçları ve silik yapıya sahip.Zaten man utd de beğenilmedi gitti barçaya barçada izlemedim ama adı çıktığına göre orada da beğenilmemiş.Rasford fena balon.

JPEG görüntüsü.webp

haftasonu once 36 sonra 42 kuzey paralellerinden

Sonra 26 ve 45 meridyenlerinden olmak uzere (dakikalar)

Ilk yari 4-0 olsa ya keske.

Son 4 sezonda en az 8-10 golümüz tamamen keyfi olarak iptal edilmiştir
Fbnin iptal edilmeyi geçtim ele çarpmayan toptan penaltı dışardaki pozisyona penaltı çalınıp yarışta tutuluyor

Bi de yapı mapı diyen mal oğlu mallarla uğraşıyoruz, içlerinde kendine gsli diyen yavşaklar var bi de

Kadroda ne kadar teknik topçu var diye baktım da gözlerim kanadı

Fizik fizik dedik,fiziği düzelttik meyvesini aldık ama teknik olmayınca da devamı gelmiyo

Acil teknik topçular lazım

1 tane gs li yöneticimiz olsa su yapılan rezilliklerle inanılmaz seyler söylenir ama daha kendi başkanımız denen herif en baş gs dusmani

Coğrafi ofsayt, süpürme penaltı önümüzü kesmek için icat üstüne icat cıkarıyor validesiyle cima ettiklerim

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt