GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili forum yönetimi. Ben diyorum ki ne kadar Galatasaray düşmanı varsa anasının adına koyayım. Lütfen küfürden ceza vermeyin. Size ne aga ben sorumluluğu alıyorum. Ne kadar Galatasaray düşmanı varsa, ne kadar şikeci varsa anasını bacısını anıyorum. Ceza vermeyin aga size ne yani. Ben yazıyorum bu mesajları

Ailton, Kleberson'la aynı zamanda gelmişti Jk'ya demişti ki sen Manchester United'da oynadın Brezilya milli takımında oynuyorsan sonra gel burada Rize deplasmanına git manyak mısın diye video ortaya çıkınca kesmişlerdi biletini.

Sevgili forum yönetimi. Ben diyorum ki ne kadar Galatasaray düşmanı varsa anasının adına koyayım. Lütfen küfürden ceza vermeyin. Size ne aga ben sorumluluğu alıyorum. Ne kadar Galatasaray düşmanı varsa, ne kadar şikeci varsa anasını bacısını anıyorum. Ceza vermeyin aga size ne yani. Ben yazıyorum bu mesajları
Helal sana amcaoğlu, adaşın görürse 1 hafta tatile gönderir

Leicester küme düştü hea way bee
1776804141913.webp

Şu hakanin oynadığı topa bak adam yoktan maç aldı tek başına ya interle haziranda masaya oturulup istenen ilk para kabul edilip getirilmeli fazla verelim gerekirse, zaten singoya falan veriyoruz boşa gidiyor en azından is yapacak adama verelim ederinin fazlasını

Kendisinin eskisi kadar bir güvenirliği yok benim gözümde. Yanar döner modda gibi geliyor bana artık.

Demin gordum, gokhan dinc soylemis

Osimhen 30 lig macinin 11ini kacirmis yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt