GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın bakanın Fb aşkı ve Gs nefreti malum. Bugün yaptığı açıklamayı ters manyel olarak yorumladım. Yasin Kol ataması ve Fb'lilerin siyasilere çıkarmalarını görünce hafta sonu Gs'ye çok büyük bir katliam yapılacağı kesin, bunu örtmek ve gölgelemek için güzel operasyon.

*** kan almaya geldik,
çarşıya *** etmeye geldik
memiktaşn ananı *** geldik, memiktaşşşş.

kapalı tribünde karılar kızlar
şimdi *** zamanı dişi kartallar
*** oğlanı çarşı duyuyor musun
ananı *** galatasaray

2 ay once falan CL gazinda juve kapismasi uzerine kim gelir, bi tur daha atlar miyiz hesabi yaptigimiz durumlar su an cok garip geliyor

Benim bu sezon takim ve hoca ozelinde derdimi Koray guzel ozetledi farkli bakis acisiyla.

Trabzon o kadar kufur kiyamet, anons...kupayo gec o trabzon buraya gelecek diye genclerbirligini eleme hirsi olan 1 futbolcu ya da hoca yoktu.

Bu cok guzel bir yorum. Cok sey ozetliyor.

Futbolkolik diye bi kanal var eski maçları yayınlıyolar bizimkileri izliyorum

Ne iyi oynuyomuşuz meğer paslaşmalar,al verler,ortalar,ortalara vurmalar,uzaktan şutlar,servis yapmalar,çalımlar ve patates tarlası gibi sahalarda yapıyomuşuz bunları

Gözüme batan tek olumsuzluk kaleciler ve defanslar çok fazla bireysel hata yapıyomuş onun dışında futbola doydum valla şimdi hiçbir bok yapamıyoruz o kadar parayla

Çok yazık

4 maçımız var ,cok degil sahada 4 5 tane osiensen gibi baris gibi isyan eden şampiyonluk isteyen oyuncu olsun ,Okan istediği kadar sacmalasin, dursun ve çetesi istediği kadar ass yalasin yinede istediğimiz sonuçları aliriz

2 gündür aptal gibi hakem konuşuyoruz hersene bu oyuna geliyoruz ic saha maci öncesi, saha içini oyunu konuşan tek kisi yok

2 gündür aptal gibi hakem konuşuyoruz hersene bu oyuna geliyoruz ic saha maci öncesi, saha içini oyunu konuşan tek kisi yok
Ya halim sen ne anlatıyon yasin kol atanmış heralde hakem de konuşulacak ne bekliyorsun insanlardan 4231 433 mü konuşsunlar

Saha içini teknik heyet konuşsun biz konuşsak ne konuşmasak ne

Arkadaşlar kızıyoruz, eleştiriyoruz ama olay Galatasaray Sk yönetiminde bitiyor

Açık açık bu denli bir takımın kayrıldığı sezon var mı dünya futbol tarihinde bilmiyorum

Galatasaray taraftarı olarak yapılacak şey Dursun Özbek ve ekibine ağır protesto düzenlemek olmalı gerisi anlamsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt