Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.255
- 39.998
- 3.013
Bakarmisiniz olaya, macimiza kimsenin istemedigi hakem atanmis allah allah? Nasil olabilir böyle birsey?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın berabere kalırsak ve fenerde 3 oyuncu filan cezalı olursa Basak puan alabilir.Sizce Beraberlik sampiyonluk icin yeterli olurmu? Bakiyorum Samsunun hic bir iddaasi yok ama adamlar icin bir prestij maci olur sonucta belki sampiyonu tahin edebilirler onun icin extra motive cikarlar bu maca burdan 3 puan cikarmak cok zor olacak, bir sonraki rakip ölümüne kapanacak bir Antalya olacaktir maglum evde olsun disarda olsun suanki durumumuz icler acisi bu maci alsak bile baya zorlaniriz. Son mac Kasimpasa onlarin da heralde o vakte kadar düsme korkusu kalmaz ama ozamana kadar hala sampiyon belli degilse kesin ciddi anlamda tesvik primi gelir önlerine ve bu mac da cok zor gecer. Yani kolay diyecegimiz bir mac dahi yok.
Fenerin maclarina bakiyorum, ilk maclari Basaka karsi ufakda olsa bir Avrupa sanslari var onun icin onlara 3 puan sart olabilecek bir mac olur iyimi kötümü bilemedim. Konya maci deplasmanda olunca biraz ümitlendirir bizi, onlarda ayni bizim Samsun maci gibi belki bir extra motive olurlar sampiyonu tahin edebiliriz diye. Tek ümitli oldugum bu Eyüp maci olabilir eger herifler hala düsmemek icin oynuyorsa 1 puan onlari kurtarirsa onlarda ölümüne oynar. Kagit üstü net fenerin maclar bence bir tik daha kolay,
Beraber kalirsak baya bir avantajimiz olur ama sampiyonluk kesinlikle garanti degildir, kaybedersek ciddi anlamda sampiyonluk tehlikeye girer eger Fener yine ölüm kalim maclarinda ölmezse, eger kazanirsak bir zahmet son üc macta bir 3 puan cikaralim.
30-40dan aşağı alamazsınJohan Manzanbi'yi isteyecekmişiz
Zaten yalandır. The teams menajerlik şirketinde kim varsa onları isteyeceğiz.30-40dan aşağı alamazsın
Okana böyle transferler yapılmamalı
Ömerali umutgüneş yusufsarıyı verip çalıştırmak geliştirmek zorunda bırakacaksın
5 maç tuyo var mıNelerle ugrasiyorlar ya
Hafatalrdir tekten yatmaktan yoruldum, bakmadim, bakayim.5 maç tuyo var mı
Bu kadarı da fazla
koyacak mıyız nedim amcaaşırı duygusal
3-1koyacak mıyız nedim amca
Moral motivasyon düsürmemek icin mantikli açıklama. Oyun grafigi düsmüs olsada Takim ici arkadasligi baya yüksek bizim takimda