GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım bu yaz takıma stoperler harici geriden top çıkartabilecek yetenek, liderlik ve fizikte 1 orta saha eklenir. hiç transfer yapılmayıp bütün kaynak oraya bile harcansa takımın kalitesi en az 1 gömlek yükselir. leipzig'deki sobozlai gibi 1 herif bulup bütün yatırımı ona yapmak lazım. toptan kaçan orta sahalardan gına geldi artık.

Cockzat Arsenal ile işbirliği yapacağımızı söylüyor. Winnerlığımızdan faidelenmek istiyorlar galiba.

Istediğim olacak gibi.
Osimhen gidecekse en iyi seçenek Arsenal sonra Manu.
120 alıp parayı çöp etmektense 50 - 70 arası alıp Gyokeres veya Hojlund çekerim.
Üstte de yazılmış. Gyokeres + Martinelli + 40 milyon gayet iyi olur. 40 milyona da Reinders filan çekersin.
Manu isterse Hojlund + 70 milyon veya Hojlund + Ugarte ( teknik heyet isterse )+ 40 milyon

Cockzat Arsenal ile işbirliği yapacağımızı söylüyor. Winnerlığımızdan faidelenmek istiyorlar galiba.
Uğur karakullucku yayınında youtube londra ofis toplantısında galiba youtube'u en iyi kullanan takımın Galatasaray olduğundan bahsetmisler İngiliz takımlarına diye anlatmıştı. Arsenal falan muhtemelen onun ile alakalı olabilir.

Boey filan istemiyorum. Hele Jacobs kalacaksa hiç gerek yok.
2 metreye pas atamayan beklerden bıktım

-Boey'in opsiyon kullanılmaktan vazgeçilmiş. Normalde alınacakmış.

-Sallai'ye de teklifler var herhalde. Takımda kalacağından o kadar emin olmazdım ben olsam demiş.

Biyogala

neyse gerçek düşmanımız olan şerefsizpool a odaklanabiliriz şimdi

Malsenalle herhangi bir ortaklık kabul edilemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt