GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DK rüzgarini takip etmek lazım kutlamalar vs den sonra yazın transfer işine girip sinirlenmeye gerek yok şahsi fikrim şu sezonun üstüne. Osimhen gibi bir şey denk getirmezlerse yine başarısız başka bir dönem olacağını dusunuyom zaten.

DK rüzgarini takip etmek lazım kutlamalar vs den sonra yazın transfer işine girip sinirlenmeye gerek yok şahsi fikrim şu sezonun üstüne. Osimhen gibi bir şey denk getirmezlerse yine başarısız başka bir dönem olacağını dusunuyom zaten.
Hocamız hangi sağ beke kafayı takacak acaba. Meraktan delirdim.

Jacobs saglam kalldigi surece kadroda olmali. Niye sol bek ariyoruz?

İfb gibi silbaştan kadro yaparsak avuçlarız.

Bazı bölgeleri upgrade yeterli

bir tane sag bek daha ha

Tabii işin maliyeti bir kenara Boey ve Lang devam ederse bek ve kanat almaya çok gerek yok bence. Kanatlarda Barış-Sane-Lang-Yunus beklerde Jakobs-Sallai-Eren-Boey devam etse buraya niye transfer yapılmadı demem açıkçası. O yüzden önce Lang ve Boey hakkında karar vermek gerekiyor

Mesela Boey 'in gösterdiği performanstan çok mu memnunum? Değilim açıkçası ama 15 mil.€ bonservis ile 25 yaşında Boey ayarında bir sağ bek alabilir miyiz ona bakmak lazım

sallai sağ bek olarak kalsın. zaten diğer oyunculara güvenip oynatamıyoruz.
boey ve singo'yu uğurlayalım. aynı mevkide 3 yabancı kullanılmaz
bir tane yerli yedek sağ bek alalım
sağ bek defteri kapansın artık

bi tane yerli sağ bek söyler misin
rize'de taha şahin vardı ama formayı kaybetti herhalde. bize karşı beğenmiştim rize'deki maçta
gerçi şu an onun yerine oynayan da yerli ama hiç izlemedim.
bir de göztepe'de arda var ama tam sağ bek sayılmaz. kanat beki gibi oynuyor. ama sallai'yi de kanattan devşirdik. belki tutar.
bence uygun adaylar.

rize'de taha şahin vardı ama formayı kaybetti herhalde. bize karşı beğenmiştim rize'deki maçta
gerçi şu an onun yerine oynayan da yerli ama hiç izlemedim.
bir de göztepe'de arda var ama tam sağ bek sayılmaz. kanat beki gibi oynuyor. ama sallai'yi de kanattan devşirdik. belki tutar.
bence uygun adaylar.
@Cafer Güney kütüklerine bi bakar mısın

Yav niye bek aliyoz yine singoyu satilabiliyirsan sat boey sallai yap yapamiyorsanda singo sallai bitir iste. Her donem bek transferi harbi güldürüyo

Yav niye bek aliyoz yine singoyu satilabiliyirsan sat boey sallai yap yapamiyorsanda singo sallai bitir iste. Her donem bek transferi harbi güldürüyo
yedeğe de yabancı yazınca gereksiz kontenjan yiyoruz. sol bekteki gibi bir yabancı bir yerli daha ideal bence.
artırdığımız kontenjanı daha hayati yerlerde kullanırız.
zaten şu an 3 yabancı sağ bek var. tam saçmalık :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt