Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.227
- 39.985
- 3.013
Sampiyonlugun tadi max 1 gun. Sonra dertler gene basliyorAbi başlamışsınız yine transfer konuşmaya. Şampiyonluğun tadını çıkarın
Yönetimimiz 40gun 40 gece kutlar ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sampiyonlugun tadi max 1 gun. Sonra dertler gene basliyorAbi başlamışsınız yine transfer konuşmaya. Şampiyonluğun tadını çıkarın
Brezilya'ya gidiyor zaten kontratı bitiyorCasemiroya burun kiviriyorduk herif acayip toparladı. Şimdi istesek de salmazlar.
takımımızın 3 mühim sporcusunun satisina #hayır diyoruz
3 ü icün 300 milyon euro almadiktan sonra
GS transferleri kampa yetiştirmeyi planlıyor.Cimbom transferde gaza basti.
Hocam şampiyonluğun tadı geçti bitti. Yazın 250 m euro harcasak cl almış gibi keyiflenirim. Transfer benim herşeyimAbi başlamışsınız yine transfer konuşmaya. Şampiyonluğun tadını çıkarın
Görevini layığıyla yaptı artık gidebşlir aslan. Bournemouth alabilir gibi duruyorbu yaz bence barış banko gider.
fb maçında takım olarak farkındalık vardı barış'ın fb'ye golünün olmadığının. osimhen bile 2 kez (biri sane'nin verilmeyen penaltısında topun beyaz noktaya bırakıldığı an) penaltıyı barış'a bilerek bıraktı bu yüzden.
sanki gitmeden fb'ye golüm olsun, penaltı olursa ben atayaım işi önceden topçular arasında da konuşulmuş gibi.
benim için net bu senenin oyuncusu. barış olmadan ne şampiyon olurduk, ne de cl'de son 16'ya kalırdık. fbliler de kendisinin ne kadar önemli bir silah olduğunu gördüğü için, sene başında fbli menajeri üzerinden çocuğa operasyon çektiler. buradakiler başta olmak üzere, sosyal medyadaki bir takım gslı arkadaşlar da bu tongaya düştüler. allah'dan aklı selim kesim var da, hoca da dahil olmak üzere kendisini kazandı. o da bu adıma karşı adımını attı ve kazanan işin sonunda yine gs oldu. umarız iyi bir dünya kupası da geçirir ve güzel bir transfer yapar.Görevini layığıyla yaptı artık gidebşlir aslan. Bournemouth alabilir gibi duruyor