Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Ali sowe u alsak memnun olurum mesela. Çok para harcamaya gerek yok, doğru profil alırlar umarımEn önemli konu yedek santrfor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali sowe u alsak memnun olurum mesela. Çok para harcamaya gerek yok, doğru profil alırlar umarımEn önemli konu yedek santrfor.
Bu kadroya Erzurum 3 atar evinde
nah atar : )Bu kadroya Erzurum 3 atar evinde
Ali sowe u alsak memnun olurum mesela. Çok para harcamaya gerek yok, doğru profil alırlar umarım
Gs x oyuncuyla anlaṣti, daha iyisi icin bekletiliyorGS transferleri kampa yetiştirmeyi planlıyor.
————Uğurcan
Roland-V.Dijk-Bardakci-İsmail
—Onana-Bruno Fernandes
Sane-Bernardo-Baris
———-Osimen
gidebilir demiyoz halim abi, sakin ol. gider diyoruz sadece. onu da derken maalesef diye de ekliyoruz. yine de temiz havaya çıkayım ben süper, seviyom temiz havayı.Piyasada kaliteli yerli oyuncu cok azken ,takimin en onemli 2 oyuncusundan bay gidebilir diyenler temiz havaya çıksınlar, absürt paralar teklif edilmezse gidemez.
gs anayasasına "wilfried isimli topçu alınamaz" maddesi eklenmelidir diyorum. ne dersin?singo denen heriften kurtulamazsak gs yüzyılı biter