GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stoperleri bozmayacağız gibi geliyor.
ayrıca herkes apo'yu kesiyor ama bence davinson daha çok sallandı bu sene.
bir yabancı stoper alıp eldekilerle devam ederiz.
revizyon orta sahada olur.
Önce 2 tane orta saha alalım biri defansif biri ofansif özellikleri ağır basan, orta saha kurgusu olduktan sonra düşünürüz geri kalanı. Icardi sonrası bir forvet şart, Lang ve Boey devam durumlarına göre kanat ve sağ bek gündeme gelebilir ondan sonra düşünürüz stoperi

Hep oyle.

Adamlarin camia reset tusu mukemmel. Dunden beri kim neymis diye meraktan dinliyorum biraz , her yayina baglanan kahkahalar atiyor espiriler yapiyor.

Cok baslilik, fazla gruplasma. Istmedikleri karakterler batirinca mutlu oluyorlar.
gelecek sene şubatta şampiyonluk geliyorlu tweetler gördüm

leao, kane, de bruyne, bruno fernandes çekiyorlarmış

bu sene bile şampiyonluk bekliyorlar

Yav geciniz, bugun aksamustu yuruyus yaptim.

Cafede falan grup grup toplanmis.muhabbet ediyorlardi uyeleri. Hepsi abv boyle isin modundalardi.

Sadece civciv sac , mavi ceket sari flar giyen 50+ yasta kadinlar 32 dis takiliyor burda.

Bakma sen sosyal medyaya yav.

Henüz şampiyon olmadık bunu hatırlamakta fayda var. Samsun maçında puan kaybı moral bozar stres yapar. Rakipleri daha fazla kaosa sokmak için Samsun'u yenip şampiyonluk turuna erkenden çıkmalıyız.

Şampiyonluk konusuna gelirsek ligde şampiyon olduğumuz sürece Avrupada başarısızlığa sabrederim. İlk aşamada önemli olan Avrupada katılımcı ve yarışmacı olmak. En az bu başarıları yakalarsak önümüzdeki yıllara büyük etkisi olacaktır. Çocuklar fbli olmuyor olmak istemiyor. Çocukların büyük bir kısmı Galatasaraylı oluyor bunun etkisi yıllar sonra ortaya çıkacaktır. Fbnin 2 katı sayıda taraftara sahip olunca makas çok fazla açılacak. Fb bugünki bjk gibi olacak. Ayrıca yeni Erden Timurlar çıkacak. Daha fazla paralı insan katkı sağlayacak.

Fabian ruiz, bernardo silva ve pap gey transferleri kisik ateṣte piṣmekte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt