GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen gitmezse yedek forvet kim olacak çok önemli
O iş çok büyük soru işareti ya. Santrafor adamlar genelde egolu oluyor. Gomis ile bile sorun yaşamıştık bu anlamda hatırlarsan. Çok oynamadılar mı problem yaratıyorlar. E Osimhen'i kesemezsin oynadığı sürece. Çift forvete dönsen olmuyor. Hadi tecrübesiz birini alayım desen o da riskli. Fener'in Sıddık ile düştüğü durum malum. En doğru ismi alıp adapte etmek lazım rolüne.

Valla su Gomis SD soylentilerini ciddiye almadim cok yapmacik geldi ama adami arayip bize fransiz genc bulmasini niye istemeyelim? Ya da neden hic deneyimlemedigimiz bir durum bu?

Yok mudur ucuza genc forvet adayi yedege fizikli vs.

Mali olarak Gs için kurulması imkansız bir 4lü, zaten sen de geyiğine yazmışsındır elbet de, ciddi yorumlarsam, beğenmedim. Çok fazla yıldız var ya, biraz 'hamal' oyuncu da lazım. PlayStation oynamıyoruz sonuçta. Bu ileri 4lü gider Real Madrid'i Madrid'de yener ama -32 derece Erzurum deplasmanından çıkamaz. Cl'den elenildi mi de ligi salma ihtimali çok yüksek olur.

O iş çok büyük soru işareti ya. Santrafor adamlar genelde egolu oluyor. Gomis ile bile sorun yaşamıştık bu anlamda hatırlarsan. Çok oynamadılar mı problem yaratıyorlar. E Osimhen'i kesemezsin oynadığı sürece. Çift forvete dönsen olmuyor. Hadi tecrübesiz birini alayım desen o da riskli. Fener'in Sıddık ile düştüğü durum malum. En doğru ismi alıp adapte etmek lazım rolüne.
Ceko gibi birisi iyi olurdu

WEBO gibi birini bulsak ne güzel olurdu

Bu arada potansiyel olarak bi GS + fb kadrosu yapayim seneye icin merak ettim ne kadari olur

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Gueye Hakan
Sane Bernardo Baris
Osimhen

Berke
Semedo Skriniar Merih Brown
Kante Guendouzi
Diaby Asensio Kerem
Sörloth

Bertuğ tek başına olmaz. Başakşehir'de bile 4 santrafordan birisi Bertuğ

orta sahayı değiştiricez diye kadayıf gibi topçular almayız inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt