GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes 32-33 yaşında 3-4 futbolcu birden alabileceğimizi sanıyor 10+4 yabancı kuralının farkında değiller 1 ya da 2 tane 22 yaş üstü oyuncu alıcaz yabancı olarak

Amara Diouf'u fb elden kaçırdı gibi görünüyor Gomis'i kullanıp Senegal pazarına girmek lazım aslında, Generation Foot'ta Moussa Cisse var inanılmaz bir potansiyeli var 2009'lu

Mali liginde Barcelona'nın takibinde olan Seydou Dembele var muazzam bir 10 no, ayrıca kenarlarda da oynayabiliyor,

Hazır ciddi güçlenmiş mali yapıdayken gelecek için önemli yatırım transferleri yapıp belçika ya da portekizden bir takımda anlaşıp oyuncu kiralamak lazım tren kaçar şampiyon olamazsan iflasa gidecek gibi kadro yapılanması yapmamak lazım her an 3-4 oyuncu satıp finansı güçlendirebilecek güçlü yapı şart

Haberlere ve duyumlara göre yeni yönetim baya boktan olacak

Ya olm ne Leao'su ya

Sane var 40 yılın başı yabancı kanat oyuncudan verim alır hale gelmişiz fazlasına gerek yok

Leao ile Yusuf Sarı'yı aynı anda alalım, ligin 2. yarısında Yusuf Sarı'dan daha çok verim almazsak şerefsizim. Bu işler hiç sekmez ama taraftar da hiç akıllanmaz.

Leao'ya vereceğin parayla zaten 1 tane as 1 tane de rotasyona orta saha alırsın bi de.

Kavukcu'ya sövüyorsunuz anca şov peşindesin falan diye de sizde de durum farklı değil ki aynı mentalite

Ya olm ne Leao'su ya

Sane var 40 yılın başı yabancı kanat oyuncudan verim alır hale gelmişiz fazlasına gerek yok

Leao ile Yusuf Sarı'yı aynı anda alalım, ligin 2. yarısında Yusuf Sarı'dan daha çok verim almazsak şerefsizim. Bu işler hiç sekmez ama taraftar da hiç akıllanmaz.

Leao'ya vereceğin parayla zaten 1 tane as 1 tane de rotasyona orta saha alırsın bi de.

Kavukcu'ya sövüyorsunuz anca şov peşindesin falan diye de sizde de durum farklı değil ki aynı mentalite
barışla leaoyu kafa kafaya takas etmem şu an

Disiplin filan ayrı ama Leao 12 13 golün altına inmez.
Ben daha çok Barcola'yi istiyorum

Söyleyeyim bu takımın aslında ilk 11 bakımından ne savunmaya ne hücuma yeni oyuncuya ihtiyacı yok. Sadece rotasyon açısından ekstra 1 stoper ve kanat/forvet oynayabilen 1 oyuncu iyi olur.

Lemina mis gibi stoper ve 6 numara rotasyonu. Bu sene neredeyse 2500 dk oynamış, seneye 1500 oynasa yeterli.
Torreira eğer kalırsa demektir ki kafası burada. Yoksa gider zaten.

Torrik ve Lemina'dan 1'i zaten banko oynar. Yanına topla çıkabilen fizikli füleli 1 orta saha, onun yanına da ya oyun kurucu bi 8 numara ya da Bernardo tarzı bi 10 numara alırsın konu kapanır.

Savunmada da zaten beksaray olduk anasını satayım. Apokerim-Sanchez'in yanına ya çok tecrübeli Van Dijk gibi stoper çek ya da Ozan Kabak tarzı bi oyuncu çek.

Hücumda da bu takımda rotasyonda kalmayı problem etmeyecek hem kanat hem forvet oynayabilen bi oyuncu al işte fizikli mizikli süratli.

+ olarak söylüyorum iyi yerli hayat kurtarır. Deniz Gül, Aral, Erencan falan ne bileyim birilerini de çözersen ne ala. Zaten getirmelisin bu ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt