GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yabancı sınırı olayı çok kritik...Insallah yanılırım ama bu 10+4 olayı değişmeyecek bu sene uygulanacak bence çünkü amaç bizim arayı çok açmamamiz

Biz ts deplasmanında kaybettik 4 gün sonra da goztepe deplasmanı vardı tam o arada 12+2 kuralı önümüzdeki sezon da uygulanacak diye haberler çıktı sonra tekrar kesildi.

Biz şampiyon olmasak fb ya da ts direk s ligine gideceği için 12+2 kesin 1 sezon daha devam ederdi şimdi zor bence..

Dediğim gibi ins yanılırım

Bu yabancı sınırı olayı çok kritik...Insallah yanılırım ama bu 10+4 olayı değişmeyecek bu sene uygulanacak bence çünkü amaç bizim arayı çok açmamamiz

Biz ts deplasmanında kaybettik 4 gün sonra da goztepe deplasmanı vardı tam o arada 12+2 kuralı önümüzdeki sezon da uygulanacak diye haberler çıktı sonra tekrar kesildi.

Biz şampiyon olmasak fb ya da ts direk s ligine gideceği için 12+2 kesin 1 sezon daha devam ederdi şimdi zor bence..

Dediğim gibi ins yanılırım

Üc dört hafta önce 12+2 devam edecek demiyorlar miydi?

yedek forvet bence direkt böyle biri olmalı , ben yedek forveti işte osi olmazsa oynatırızdan ziyade maç sıkışınca atarız diye düşünüyorum o yüzden pivot özellikli içeriyi karıştıracak birini isterim sonradan girince.Zaten rotasyon yapan bir takım değiliz Osi sağlam olduğu her maça 11 başlar kupa haricinde.Biraz daha idareli kullansak zaten senede max 5 maç kaçırır

Vay be icardi dönemi bitiyo he galiba bende gözyaşlarına boğulucam

Dursun başkan büyük oynuyor Mecit Çetinkaya'yı listeye aldıysa fbliler güçlü yönetim kuralım falan derken hüsrana uğrayacak

Sol kanat adayım

images.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt