GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası en mantıklı iş opsiyonları yüksek olsa da kadroyu kiralıklarla genişletmek oldu

Yıllarca diğer takımlar bizimkileri kiralayıp bunu yapıyolardı sezon bitince gönderiyolardı hala yapıyolar gerçi zaniolo nelson falan biz de bu sene yapmayı akıl ettik buna devam etmemiz lazım

Kavukçu yönetim listesine de girmiş normalde sadece Sportif AŞ'deydi ki oradaki sayının da azalması lazım. Mecit Çetinkaya, Özen Kuzu yeni olan ve sanırım ekonomik olarak bir hayli güçlü isimler. Burak Kutluğ'da yeni olan biri sanırım Ağaoğlu'nun CEO'su sponsorluk getirebilecek biri herhalde. Hayırlısı olsun. Değişimin daha çok sayıda olmasını isterdim. Metin Öztürk, Bora Bahçetepe, Eray Yazgan, Can Natan bu isimlerin de GS'ye bir şey katmadıklarını düşünüyorum şahsen.

Gerizekalilar bizim 30-35i oulai icin kabul etseler bitmisti borclari. Simdi max 15-20 ye gider. Fena cöktü

Fenerlileri paraya bakıyorlar diye eleştiriyoruz da şu listedekileri toplasan Aydınlar kadar servetleri yoktur okay diyelim inanılmaz innovatif işler yapabilen, diksiyonu iyi, hakkımızı arayabilecek birisi var mı o da yok.

Bu yönetimin sözcüsü yok ya kimse mi akıl vermiyor siz napıyorsunuz diye.

Rezillik yemin ederim.

Dursun Özbek yaşı itibari ile o kadar kapalı ki dışarıya. Ya şu yönetim listesi isterse mükemmel işler yapsın taraftar nezdinde kredisi yok gibi bir şey. Şuraya birazcık taraftarın da içini kıpırdatacak 1-2 tane isim koyamamak gerçekten taraftarın nabzından bi haber olduklarını gösteriyor.

Fenerlileri paraya bakıyorlar diye eleştiriyoruz da şu listedekileri toplasan Aydınlar kadar servetleri yoktur okay diyelim inanılmaz innovatif işler yapabilen, diksiyonu iyi, hakkımızı arayabilecek birisi var mı o da yok.

Rezillik yemin ederim.

Bu kim?
Bari sözcü olarak Fatih Altayli alsalardi

Ed bu ne lan
Burak Erdoğan’ın ortağı Mecit Mert Çetinkaya’nın, AKP döneminde KİPTAŞ’tan “özel indirimli” üç daire aldığı anlaşıldı.

Yönetik kurulu listemizin rezaleti ile Okan hocamın transfer listesi kafa kafaya yarışır gibi geliyor. Hadi bakalım..

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Saha içi ve dışında bu takımı ezdirmeye devam edecekler belli ki

Hoca ve takımdan bunlara rağmen başarılı olmasını bekleyeceğiz yine

Cok tuhaf liste olmus. Siyasete yakin üc isim girmis

Rezillik yemin ederim.
Gerçeği kabul edersek gs yönetim ekibide liyakatsiz tarikat gibi ortam.O yüzden 1 ileri 1 geri gidiyor klüp.Ben yine teknik ekibin gelişeceğine inancım yok.Yine insanları kandıracaklar.Rakibimiz ekstra salak olmasa 2 kere vermiştik şampiyonluğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt