GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu kim?
Bari sözcü olarak Fatih Altayli alsalardi

Ed bu ne lan
Burak Erdoğan’ın ortağı Mecit Mert Çetinkaya’nın, AKP döneminde KİPTAŞ’tan “özel indirimli” üç daire aldığı anlaşıldı.

Biri gemici biri inşaatçı yenilerin.

Diğeri de Ağaoğlu’nun ceo’su. Eklemeler müteahhit kafası daha çok.

Mevcuttakilerin zaten alayı etkisiz adamlardı.

Listedekilerden biri Acıbadem’in genel müdürü o da ayrı fail MAA fenerin başkanı olursa

Biri gemici biri inşaatçı yenilerin.

Diğeri de Ağaoğlu’nun ceo’su. Eklemeler müteahhit kafası daha çok.

Mevcuttakilerin zaten alayı etkisiz adamlardı.

Listedekilerden biri Acıbadem’in genel müdürü o da ayrı fail MAA fenerin başkanı olursa
Affini istemis o kisi zaten MAA dan dolayi.

Su kuzu biz 13. olurken de yönetimdeymis bos herifin teki anlasilan

Cok tuhaf liste olmus. Siyasete yakin üc isim girmis

Bu iddia doğru mudur bilmem de 200 m dolar biz harcayıp koca kompleks yapabiliyor olsaydık Florya’yı da biz yapardık.

Seçim öncesi için verilen koca bir yalandan ibaret, altyapı oyuncularının tesisi yok ama spor kompleksi yapıyoruz, hadi ya

Fatih altaylı gibi hitabı kuvvetli yeri geldi mi korkmadan konuşacak bi adam lazım yönetime

Bu çapsızlardan hangisi transferi yapacak? Yine kavukçu mu?

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Bu iddia doğru mudur bilmem de 200 m dolar biz harcayıp koca kompleks yapabiliyor olsaydık Florya’yı da biz yapardık.

Seçim öncesi için verilen koca bir yalandan ibaret, altyapı oyuncularının tesisi yok ama spor kompleksi yapıyoruz, hadi ya
Büyük ithimal öyle. Zaten bu kisilerin yönetime girmesi de bunu isaret ediyor resmen. Acayip peskes yedik

Açıkçası Dursun Özbek seçildiği an tamamdır en pasif dönemine girdik demektir bu çok net.

Çünkü artık garanti 2 seneyi tamamlayacaktır. Bu esnada bunun dışında gerçekten takımın şampiyonluğu bile ne kadar umurunda olur bilemem, GS başındaki 2 senesi tamamen "tesisleşme" üzerine olacaktır. Herkes Leao falan yazıyor da ben pek para harcayacağımızı bile sanmıyorum, ucuza makul transferler yaparız muhtemelen.

Bu esnada bu mevcut inşaat işlerinden -kötü niyetle söylemiyorum bunu- payını alan alacaktır, Dursun Özbek de 2 sene sonra tekrar seçim olduğunda aday bile olmayacaktır muhtemelen zaten.

Bu çapsızlardan hangisi transferi yapacak? Yine kavukçu mu?

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Derin gsli cenk ergün arka planda 1lik oyuncuya 4x vererek aldıracaklardır.Reklamcı kavukcu,o olmazsa dursun özbeğin kardeşi o olmazsa umarım gardi falan olur yoksa hepten rezil bir transfer sezonu geçirebiliriz.30 milyon taraftar kitlesine sahip denilen klüp anadolu klübü seviyesi sportif olarak yönetiliyor.

Liste işi boş ya dursun abdullah metin eray takılacaklar işte diğerleri ayda bir falan kulübe uğrar

Dursun yine berbat bir yönetim kurmuş bence bu son dönemi olacak metin öztürk devam listede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt