GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barışı satıyorux demek ki. Leao sane kanatları kağıt üstünde cl yarı final kalitesi, acilen ortasahayı da o kaliteye çıkarmalıyız
Barış leao olayında böyle düşünmüyorum

Bence orada böyle bir değişiklik bize güç kaybettirir

Evet Leao Barışa göre çok daha teknik bitirici vesaire onlara lafım yok kabul

ama bize sahaya çıktığı zaman Barış gibi aidiyet ile oynayan oyuncu grubu lazım

Bence Barış devam etmeli

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezonu kulübüyle de yaşadığı sorunlardan vs. kötü geçti. Barış'ın gideceği senaryoda henüz 23 yaşında piyasası düşmüşken alınabilir bir isim. Leao'dan daha çok isterim şahsen. Leao Milan maçlarında önüne atılan topa koşmuyordu. Bize uyduramayız ama bu çocuk bizim oyuna uyar.

Leao vs tırt. Yeterince isimle oyuncumuz var. Aç, yetenekli görev adamlarına yönelmek lazım.

Ortasaha 2 gömlek yukarı çekilmeli.
En önemli bölge orta saha

En az 3 ve hatta 4 isim gerekli

Mevcut kadrodan sara gidecek diyelim

Lemina, Torreia ve İlkay'ın kaldığını varsayarsak zaten yaşlı bir orta saha oluyoruz

Nhaga'yı hiç saymıyorum bile bence bu sene kiralanacak bir yere

Basında ismi çıkan isimlere bakınca bir fenalık geliyor

Fabian Ruiz, Bernardo, Bruno, Hakan filan

Burası seneye ve önümüzdeki seneler için şekillenecek olan kadronun en önemli yeri olacak

O yüzden ince eleyip sık dokumalıyız

Son düzenleme:
Newcastleı dünyanın en zengin arabı aldı onlar için bile bizim için anılan adamların adı geçmiyor.

Çok fazla uçulduğunu düşünüyorum genel olarak leaoymuş reindersmış bilmemne bu beklentiyle memnun olmak mümkün değil. Hoca ve yönetimin transferdeki başarısızlığı ve ağırdan almasını da ekleyince hele.

Bi şampiyon olalım keyfini çıkaralım şunun, sonrasında fazlasıylan zaman olacak

Önceden şampiyonluk sevinci 2 gün sürerdi şimdi daha ilan etmeden transit geçiş yaptınız yaw transfere az bi sakin :asd:

Ciddi düşüşteydi, son halini hiç takip etmedim. Ucuz olacağını sanmam o yüzden ona vereceğim paraya Lens'ten Sangare, Lucas Da Cunha(fiziksel dolayısıyla defansif dezavantajlı diğer isimlere göre), Pape Sarr vb. oyunculara gitmek daha doğru seçenek olur bizim için.

Valla ben en fazla 3-4 maçına anca denk gelmişimdir Can'ın

izlediğim zamanda çok bir numarasını göremedim açıkça

Neden bu kadar çok isteniyor bilmiyorum

İzleyenler bilenler anlatsın bilelim isterim renktaş

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ayaginin iyi oldugunu dusunuyorum.Yerli kurali oldugu icin Can hamlesi ozellikle yabanci sinirinin da dusurulmesine engel olacagi kanisindayim.Cunku biz ne zaman iyi gitsek makas acilmamasi icin hep bu hamleler yapildi bize karsi.Can Yunus kalirsa Baris Alper Ugurcan Abdulkerim yerli olarak baya iyi seviyede olacagimizi dusunuyorum.

🚨💥💣✍️

Emojilerinin asiri kullanim donemi basliyor. Abv boyle isin .

Ahmed ve Kaan yerine düşük bütçeli genç oyuncu transferleri yapmalıyız. Düşük bütçe yerli hamlesi daha fazla denemeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt