- 4 Ağustos 2009
- 90.451
- 71.451
- 5.188
Kopmaynerssss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağlıksal 1 problem mi var acaba ben de geçen merak ettim bunuHasan Şaş niye Ts maçından beri ortada yok
Katılıyorum reis.
Milan'daki Fofana + Bernardo Silva + Gedson
Yapar kaçarım. Yerli olarak da Hakan'ı her türlü alırım.
Tabii benim çinko karbon fantazik görüşüm bu.
Yoktur inş sıkıntı bir durumsağlıksal 1 problem mi var acaba ben de geçen merak ettim bunu
kim gelirse gelsin vereceği performans garanti değil ya, lucas da lemina da kalmalı. yüklerini hafifletmeliyiz orası net ama.ya gitmesi gereken gider zaten
orta saha komple gitsin, stoperler değişsin, sağ bek gitsin, barış gitsin leao gelsin
e olm git başka takım tut lan daha rahat edersin komple yeni ilk 11 işte
performans falan hikaye 4 senedir torreira izliyorum sıkıldım başkasını izlemek istiyorum de yeterli dürüstçe
insan bunlar performanslar iner çıkar abicim dünyanın en elit orta sahası da olsan hiç kimse tavan performansta sürekli kalmıyor sezon içerisinde
hayvan gibi şl maçları ve milli aralar oldu, bu sene 4. şampiyonluğu almamız büyük olay bu fikstürde

onlar futboldan anlamıyor.gsc saranın yarısı kadar süre almış aston villanın dehlediği adamı isterken villa ve napoli filan sarayı takip ediyor
Zalazar (braga)Gariban Olmo'su denilebilecek kim var şu an alabileceğimiz.
Valla bence bizim orta saha ve stoper hattının dibini sıyırdık artık. Burada komple yenilenme olmazsa seneye hüsran olacağından yüzde 100 emin gibiyim.Renktaş bu isimlerin hiçbirine hayır demem de hem Lemina-Torreira-Sara üçlüsünün hepsinin birden takımdan gitmesi ve günün sonunda ne bizde ne vereceğini hiç bilmediğimiz (sadece hayal kuruyoruz çok iyi olur falan üf diye) 3-4 tane adama orta sahayı emanet etmek çok büyük risk.
Lemina zaten stoper ve 6 rotasyonu için çok iyi bir isim. Eğer Torreira da kalır ve formda olursa Kante gelse kesemez diyeceğim gördük ki formda ve kafayı takmış bir Torreira, Kante'yi tarumar etti.
Haa Lemina-Torreira kalır, sen bu 2 ismin yanına 3 tane daha adam alırsın, bi 6 bi 8 bi de 10... Zaten o saatten sonra kim iyiyse kim formdaysa o oynar. Öyle de olmalı zaten.
Ahmed ve Kaan yerine düşük bütçeli genç oyuncu transferleri yapmalıyız. Düşük bütçe yerli hamlesi daha fazla denemeliyiz.
Mekat Sepeti