Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.792
- 1.712
- 473
Ben güldüm siz de gülün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11 için miSimanski muthis olur muthis
11 için mi
Ama yerinde zamanında oynatmalı ve biraz da sabretmeliyiz. Arda mesela 2 kötü performans, bir sakatlık hoop kaynadı gitti. Altyapıdan çıkanlara kupada bile sıra gelmiyor. FB'ye gitmelerini falan haklı çıkartmaz ama işte altyapıda biraz sivrildiği için geleceklerinden ümitli olanlar bizde kalmakta pek bir gelecek göremiyorlar ve bunda da haksız sayılmazlar. Yerliyi geçtim baya oynayarak gelen yabancı gence bile son 10dk oynatacak kadar güvenemedik birçok maçta...
Dediğin gibi çok düşük maliyetle potansiyeline yatırım yaptığımız son tutan yerli transferler malum Kerem ve Barış... Elbette kendi çalışmaları emekleri bir yana ama kötü bir sezonda zayıf ve dar bir kadroya geldikleri için çok şans buldular baştan. Öyle olmasa zorlanırlardı kendilerini kabul ettirmekte gibi geliyor bana. Barış bile kaç sezonda ite kaka ikna etti hepimizi GS seviyesinde olduğuna, 2 şampiyonluktan falan sonra bile anca yedek olur, bekte değerlendirsek daha iyi falan diyorduk ağırlıkla. Maalesef ligde 10 sene öncesinden farklı olarak puan kaybına o kadar az tahammül kaldı ki bu şansları vermekten de imtina ediyor Okan Hoca gençlere... O yüzden nicelikten çok niteliğe odaklanılmalı ve çok doğru nokta atış gençler alınmalı bence. Altyapıdan ümitkar oyuncularımızın önlerini kapatmayacak ve net üst düzey potansiyel olduğu bariz az ve öz oyuncular alınmalı ve onlarda ısrar edilmeli... Önce kupaya ek olarak öne geçilen zayıf rakipli maçlarda son dakikalarda bile olsa sık sık sahaya atılmalılar... Sonra o süreler artmalı... Sonra daha net rotasyon oyuncusu olmalılar...
Odegaard ı mı almak zordur Bernardo yu mukeşke be keşke
var 1 hayalimiz
fernandesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssbrunooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Guimaaaaaareeeeeeeeeeşbrunooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo