GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen maçtan önce Cumhurbaşkanı aramış demiş ki Sanchez sen bugün top oynama, Lemina her zamanki gibi berbat oyna.

Bu sene iyi oynadığımız lig maçları 1 elin parmağını geçmez bugünlerin gelişi dünden belliydi.

Şampiyonluk maçına çıkıyorsan tarihi fark yemekten ucuz kurtuluyorsun.

Bu şampiyonluğu hak etmediğimiz anlamına mı geliyor?

Şu gerçeği atlamamak lazım feneri yenmiş olabiliriz ama bu sene net olarak şampiyonluğu 1 gram hak etmedik rakibin daha büyük hatalar yaptığı için şu an bu konumdayız biraz iyi rakip olsa ortalığı kaos götürürmüş.

22/23 - 23/24 - 24/25 bu sezonlardaki toplam kötü maç sayısını sadece bu sene yaşadık.
Yuzde yuz. Kac kere "hoca asiri sansli bu sezon" yazdik-gozle goruluyor yani apacik sekilde.

Ortasaya genc cocuj aliyorsun asla oynamiyor
35 e adam aldiriyorsun 11 goremiyor
Yine ayni 13 14 kisiyle oynmaya dondu.

Yemin ederim kutlayacahim rahatlayacagim sampiyonluk gelince ama icimde coşma hissi olusmayacak bu sezon. "He bide olmasaydiniz burdan" diyesim gelecek kendimi biliyorum

Neyse futbol adına güzel bir şey izleyin hiç değilse diye buraya atıyorum:

Gol olsaymış bir sürü çok güzel başka gol adayına rağmen Puskas'ı kimseye kaptırmazmış gibi geldi...

Sneijder Mertens tarzı bir oyuncu ve iyi bir teknik direktör lazım bize.

Şu gerçeği atlamamak lazım feneri yenmiş olabiliriz ama bu sene net olarak şampiyonluğu 1 gram hak etmedik rakibin daha büyük hatalar yaptığı için şu an bu konumdayız biraz iyi rakip olsa ortalığı kaos götürürmüş.

22/23 - 23/24 - 24/25 bu sezonlardaki toplam kötü maç sayısını sadece bu sene yaşadık.

Abartmayalım renktaş. Bu futbola rağmen en çok biz hak ettik. Fb haftalar önce yarıştan kopmalıydı zorla tutuldu.

Bu takımda en büyük sorun disiplinsizlik. Onu da yaratan TD. Sürekli oyuncularla iyi geçinebilme, onlarla arayı bozmama adına izin, tatil veren, ortamı iyice laçkalandıran kişi belli. Oyuncularda suçlu elbette. Ama bu zihniyetle takımın yarısı değişse seneye yine aynı şeyler olur.

7 tane üst seviye şampiyonlar ligi maçı oynamış takımda illa ki sezon sonu düşüş olur hele 14-15 oyunculuk rotasyonla gidiyorsan. Bugünkü maç özelinde söylemiyorum her türlü kazanıp bitirmek lazımdı bahanesi yok ama çok keskin bakılıyor konuya ortası olmalı bazı şeylerin.

bu takımda oynayanların herhalde hangi takımda oynadıklarından haberi yok fbde oynuyorlar sanıyorlar kendilerini sanırım başka açıklaması yok.Bugün oynayan her adam bugün iner inmez hepsi mum gibi dizilip canlı yayın acıp sabaha kadar taraftardan özür dileyip,soru cevaplaması lazım benim içim yoksa daha da soğumaz bunlara ceza verilmeli bu rezillği ben kabul edemiyorum

SAmpiyon olana kadar foruma girilmez. Millet kafayi siyirmis durumda

Şampiyonluk maçına çıkıyorsun rakibi parçalaman lazım sahada yürüyorsun orta sahan yol geçen hanı stoperler hop hemşerim nereye gidiyorsun gibi takılıyor.

Kupa finallerini kaybederiz normalleşir, şampiyonluk maçında rezil top oynarız normalleşir komple tüm winner özelliklerini çöpe atmaya devam ediyoruz.

Ya abi rehavet olacaktır eyvallah, tamam, rakibimizi yedik tükettik, 7 puan fark tamam da 4 tane de yenmez yav! Şampiyon oluruz, olacağız, ama illa ağızda "buruk" bir tat bırakmazsa olmuyor

Ders mi çıkardık ne oldu?

ne yazık ki kadromuzun iskeleti
ligde ki rakipsizlikten ve 3 pas yapamasa dahi ligin kalitesizliğinden bir sekilde 3 puan alabildiğinden öyle bir maç seçer hale geldiler ki
bu amatörleri temizlemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt