Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.986
- 10.483
- 2.223
İnşallah devam etmek istemez çünkü futboldan anlamayan yönetim bunu göndermez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimiİnşallah devam etmek istemez çünkü futboldan anlamayan yönetim bunu göndermez.
Torreira ve bu başlik ust üste gelmiş. Heraldee torreira
Oyuncuda satacan ya haniSonuçta bütçemiz belli…..
Atıyorum 100 milyon Euro’ya 10 tane oyuncu almak yerine 4-5 tane oyuncu almayı ama doğru düzgün oyuncu almayı tercih ederim.
Tor niye gitsin yav. (Bence de gitmeli de ağırdan almak lazım o işi hala bir umut var ) Sonuçta yedek oyuncu da lazım takıma iyi bir disiplinle verim alınır. Babasının durumu aklını karıştırmaya devam edecekse elbet gönderilmeli 8-10 falan versin boca paraları vardır. Yada oyuncu versin itler.Torreira ve bu başlik ust üste gelmiş. Heraldee torreira
dün maç konusu
dün maç konusu
Exequiel Zeballos vs Torreira takası acilen.
skill videosunu atayım buraya
İnşallah o çocukların ahı ile şu kulüp kapanır da rahata ereriz.Okan bey çocukları ağlattı. Ins ah etmemislerdir.
Bu kulüp kapanırsa benim yaşama sebebim kalmaz.İnşallah o çocukların ahı ile şu kulüp kapanır da rahata ereriz.
Her sezon sona dogru bu son diyorum. Bitirelim sampiyon olalim izlemeyi birakacam diyorum ama yoh olmayİnşallah o çocukların ahı ile şu kulüp kapanır da rahata ereriz.

Okam buruğun futboluna uygun isim at finke koşsun
hiç fark yok ya cidden mental güç şu çocuklarla aynıVideodan sonra bizim armut sürüsü avarellere okkalı şekilde bir daha sövdüm. Eyvallah Cafer'im

Okan hocayı havalimanında görsen şu şekil ahımız var diye bağırır mısın?Bu kulüp kapanırsa benim yaşama sebebim kalmaz.