Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.753
- 48.141
- 4.933
Trabzonsporun scovutlarına adını verdim. Yazın bol bol ismi geçer seneye ah vah ederiz.Yeni nesil Ontivero mu bu hocam?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzonsporun scovutlarına adını verdim. Yazın bol bol ismi geçer seneye ah vah ederiz.Yeni nesil Ontivero mu bu hocam?
Napacak çift forvet mi oynayacakcan uzun ile ilgileniliyormuş
via berk göl
Çok ucuz. Sahaya çıkma parasında degilMisal renato niye hiç oynamaz. Bu kadar kötüyde niye aldık 7m euroya
Tr kupasinda faydalı olurcan uzun ile ilgileniliyormuş
via berk göl
dün maç konusu
Çok ucuz. Sahaya çıkma parasında degil
Kendide ne yaptığını bilmiyor. Saldım çayıra mevlam kayira ile gidiyor işte. Çokta Ballı biriŞurası bizim ligden daha kaliteli takımlarla dolu.Bu adam bu maçlarda oynamış bazen 90 bazen 45. Samsuna çıkamaz mı konya kocaeli vs. Kötü hoca ve artık başka şeylerde düşünmeye başladım.
Ekli dosyayı görüntüle 321641
Boey-Dubois-Angel-Frankowski-Jelert-Singo-Boey(tekrar) transfer döngüsünden bilin bakalım bu sene en çok kim Sağbek oynadı? Sallai. Mükemmel bir scoutingGeçen yaz 150 harcadık ama öyle bir takım kurdu ki hoca, bu yaz bi 100 daha harcasak para yeter mi acaba diye düşünür hale geldik.
Büyük başarı gerçekten.
Boey-Dubois-Angel-Frankowski-Jelert-Singo-Boey(tekrar) transfer döngüsünden bilin bakalım bu sene en çok kim Sağbek oynadı? Sallai. Mükemmel bir scouting
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Bu adama Kavukçu eliyle transfer yaptıracaklar. Dünyanın en komedi takımı olacaz Fenerbahçe hemen önümüze geciyorFrankowskiyi arayıp 3lü oynacam gel demesi ve 2 hafta sonra 4lüye dönmesi. Adamın rahatınıda bozdu ahshshshs
Kerem gitti diye son saniye onun yerine kanat diye alınan Sallai en istikrarlı bekimiz. 30 Milyona soktuğu kazık Singo var bir de. Bek mi stoper mi aylar sonra hâlâ anlamayıp, orta saha aldırmadığı için orta sahada kullandı sonra.Boey-Dubois-Angel-Frankowski-Jelert-Singo-Boey(tekrar) transfer döngüsünden bilin bakalım bu sene en çok kim Sağbek oynadı? Sallai. Mükemmel bir scouting
Yap boz oyunu oynuyoruz anasını satayım.Boey-Dubois-Angel-Frankowski-Jelert-Singo-Boey(tekrar) transfer döngüsünden bilin bakalım bu sene en çok kim Sağbek oynadı? Sallai. Mükemmel bir scouting
Singoyu devamlı oynatmadı hiç sagbekte. Defans oynatiyor. Sallai defansif zaafları olan bir oyuncu. Ligde siritmiyor diyoruz ama dün ordada sirittiKerem gitti diye son saniye onun yerine kanat diye alınan Sallai en istikrarlı bekimiz.
Daha ötesi yok.
SINGOYU tutup artik surekli sag bekte oynatmaliSingoyu devamlı oynatmadı hiç sagbekte. Defans oynatiyor. Sallai defansif zaafları olan bir oyuncu. Ligde siritmiyor diyoruz ama dün ordada siritti