GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SD gelince kaziklanmayacaginin garantisi ne? Fenere bak gelen gecen cukkaliyor yillardir. Surekli SD ile calisip parayi cope attilar.

Yuksek transfer bedelinde olay SD ile cozulmuyorki, yonetimde bitiyor is.

He bana sunu diyebilirsin, hak veririm. Gardi transferlerde iyi araci oluyor ama her transferde yuzde pay aliyor. Saglikli degil. Burda varim.

Ama SD gelecek , harcamalar vs duzneli olacak, takimda sikinti olmayacak, hoca rahat edecek garantisi bu ulkede yok acikcasi.
Ben olsam Mertens'i alırım. Futbolcudan anlayan birisi olmalı. Hatta Icardi bile olabilir.

Ben olsam Mertens'i alırım. Futbolcudan anlayan birisi olmalı. Hatta Icardi bile olabilir.
Ben Mata geciriyorum hep kafamdan uzun suredir ama illa SD diye degil. X bir gorev. Futboldan insanlar olsun sportif AS de diye.(Ama adam hala aktif top oynuyor🤣)

Mertens ozelinde teknik ekipte takimla ic ice olmasini daha cok isterim.

Edit/ek:

Sportif direktor konusu ozelinde, bizde beceriksiz ceket tayfa "e SD getirdik , o yapamadi" (klasik turkiye patron bahanesi, calsinani gunah kecisi ilan etme durumu) durumlari da yasanabilir.ya da kontrol mekanizman iyi olmazsa koydugun adam kafasina gore de takilabilir.

Cok iyi dusunuluo A dan Z ye duzeni hem hocan, hem yonetimin hem olacaksa SD kabul ederse, herkes sinirini isini bilip ona odaklanirsa ise yarayabilir.

Son düzenleme:
Senede 4 - 5 gol atan Abdulkerim'in bile hiç golü yok gibi
Bu sene hakikaten çok değişik bir sezon oldu

Sportif direktöre ne gerek var, Dursun'un her haltı bilen kardeşi var ya işte.

Belki paylasilmistir bakmadim.

Onumuzdeki sezon her hafta boyle seyler olacak. Siyaset katran gibi futbola/spora islemeye devam ediyor.

SD gelince kaziklanmayacaginin garantisi ne? Fenere bak gelen gecen cukkaliyor yillardir. Surekli SD ile calisip parayi cope attilar.

Yuksek transfer bedelinde olay SD ile cozulmuyorki, yonetimde bitiyor is.

He bana sunu diyebilirsin, hak veririm. Gardi transferlerde iyi araci oluyor ama her transferde yuzde pay aliyor. Saglikli degil. Burda varim.

Ama SD gelecek , harcamalar vs duzneli olacak, takimda sikinti olmayacak, hoca rahat edecek garantisi bu ulkede yok acikcasi.

Edit: tek artisi futbol icinden birileri sportif as catisi altinda olur, o baska. Mata hala futbol oynamasaydi aklima geliyordu hep.bir ara oda sertifikalar bir seyler yapiyordu. Isimli de birisi ama dedigim gibi SD gelecek dertler bitecek mantigi %50-%50 ihtimal bir sey
Burada yönetime çok iş düşüyor ; görev ve sorumlulukları tam anlamıyla belirledikten sonra sıkıntı olurmu yaşamadan bilemeyiz ki.2 tane genç fransız getirsin de bunların içerisinde .Ben sportif direktör den önce teknik stuff'ın upgrade olmasında ve 10 numara transferindeyim. Sonra geliyor benim gözümde S.D. işi. Yada dediğin gibi S.D. getirmezsin eski oyunculardan bir oluşum yaparsın oda olabilir.Ama burada herşeyin Okan Buruk üzerine yüklenmesi çok kötü bir olay.Transfer ve abilik konusu okan hocadan kesinlikle alınmalı.Haa oyuncu gelmesinde açıp facetime yapabilir ama oyuncu alma işi tamamen işin ehline bırakılmalı.

Galatasaray Ümit Akdağ, Bertuğ Yıldırım ve Mithat Pala'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
(KontraSpor)

Hayırlı olsun başlıyoruz

toreyra ve sancez in kalmasi manasiz yani

herifler gitmek istercesine sahaya birakiyo

Burada yönetime çok iş düşüyor ; görev ve sorumlulukları tam anlamıyla belirledikten sonra sıkıntı olurmu yaşamadan bilemeyiz ki.2 tane genç fransız getirsin de bunların içerisinde .Ben sportif direktör den önce teknik stuff'ın upgrade olmasında ve 10 numara transferindeyim. Sonra geliyor benim gözümde S.D. işi. Yada dediğin gibi S.D. getirmezsin eski oyunculardan bir oluşum yaparsın oda olabilir.Ama burada herşeyin Okan Buruk üzerine yüklenmesi çok kötü bir olay.Transfer ve abilik konusu okan hocadan kesinlikle alınmalı.Haa oyuncu gelmesinde açıp facetime yapabilir ama oyuncu alma işi tamamen işin ehline bırakılmalı.
Valla senin sistemin ve hierarsin uygunsa ve oturmussa hangi formulu secersen sec duzenin isler. Su an bir seylerin eksikligi belli. Direktor getirmek ya da ekibe ekleme yapmak ya da futboldan geleni sportif asye almak...hepsi transfer gibi bir planlamaya gore yapilmali.

"Aldik koyduk, hadi cozsun her seyi" diye yaparsan sonuc vermez ister sd, ister oyuncu transfer .

O yuzden bu yonetimle temkinli yaklastigim bir durum. Cunku erden timuru resmen dehlediler-ki yonetimde de degildi, sportifte idi. O yuzden supheyle yaklasiyorum.(gomis ozelinde dedigim gibi gollerinden cok, son tavirlaro aklimda kaldigi icin onun ozelinde de sogugum biraz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt