- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
yok ya hiçbir zaman ihtimali yoktu onun para peşinde olsa zaten araplar alır her türlü yıllık 50 falan verirlerCarrick olmasa bizdeydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ya hiçbir zaman ihtimali yoktu onun para peşinde olsa zaten araplar alır her türlü yıllık 50 falan verirlerCarrick olmasa bizdeydi
Altay cem meriçin ne işi var harsla yavaltay cem meriç ile sürekli kavga halinde
Singoyu stopere mi kaydırırızBoey'i tutup Singo ve Leminayı stopere kaydırırız. Bunların yanına Dijk gibi bir komutan koyarsak super olur. Geri kalan atışları orta sahaya yapalım.
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Yapacak bişey yok dostum satabileceğimizi hiç zannetmiyorum. Ujfalusi gibi bi baba karakterle farklı olabilir. Semih bile iyi duruyordu öyle bir profilin yanında. Satabilirsek daha çok sevinirim senden inanSingoyu stopere mi kaydırırız
Rabbim esirgesin zorunluluktan stoper oynayan kewell bile daha iyiydi o mevkide
Dünya kupasında 2 dribling falan yapar belki de iteleriz umarımYapacak bişey yok dostum satabileceğimizi hiç zannetmiyorum. Ujfalusi gibi bi baba karakterle farklı olabilir. Semih bile iyi duruyordu öyle bir profilin yanında
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Vizyonunu ortaya koymuş yine Cenk. Stopere Jason Denayer falan bakıyordur.Szmanski cenk ergün'ün transferi.
lamine camarra gelse keskeMonaco'dan ortasaha bakalım minimum 20 milyon euro saplarlar bize der klassiker
40 50 isterler heralde o kadar yüksek bonservisli oyuncu almayız gibi satış olmazsalamine camarra gelse keske