Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.925
- 23.369
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Silas andersen
Thomas jorgensen ikisini de al
Bence isterler o civarda bir şey yada uzatirlar çok sanmıyorum makul olacağınıSözleşmesinin son senesi ve 28 yaşında imkanı yok o kadar etmesinin
Bunlar bize cok genç yıllarca oynarlar daha genci arkalarına hammal iştedede orta sahadan kacinalim
6 icin dozer lazim burnleyden lesley ugocukwu mesela 1.90 boyunda hayvan gibiBunlar bize cok genç yıllarca oynarlar daha genci arkalarına hammal işte
Ben hannibal'i beğeniyorum en çok oradan onu isterdim pek iyi savunmacı değil ama yıpratıcı baya , ayaklar da iyi6 icin dozer lazim burnleyden lesley ugocukwu mesela 1.90 boyunda hayvan gibi
Nöbeti Habur sınır kapısına çevirmişsiniz
Antremanlarda sürekli 5e 2 calismalar tamamen amatör de yapilan antrenmanlar. Sonra göbek yapmalarmi dersin. Lemina nin gecen sezon gelisinin ilk zamanlari ile simdiki hali vs. vs. Şu video yu görünce okadar hakli buldumki. Dili bilmeye gerek yok aslindaGörüntü yeter.
Motz Baumgartner yazmaya başladığına göre, transfer sezonu herkese hayırlı olsun diyelim.
bruno'nun dünyada zaten tutmayacağı takım yokturkibruno fernandesin tutmama ihtimali yok bizde
Super haber.bruno'nun imkanı ve-de-yahut ihtimali bulunmuyor