GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence nesta gelmeli defansa 🙂🙂
IMG_7891.gif

Günay
Kaan
Ahmed
Torreira
Sara
Davinson
Jakobs

bu isimlerle yollar ayrılmalı
Lemina aynı maaştan uzatırsa kalsın, Sara para kazandırır diye yazdım,Singo, Sallai'ye iyi teklif gelirse satılabilirler,

Kazımcan ve Jankat geri dönüp takımda tutulmalılar,

Herhangi bir rakip aday listesi cikmadi degil mi? Tek adayla gidiyoruz secime.

Keske kazanmayacagini bilmesine ragmen onemli noktalarda faydali muhalefet gosterecek bir grup olsaydi.ya da bilmiyorum yeni listede rahatsiz olunan birileri varsa ona tepki diye cikardi ortaya falan filan.

Rakip yok, aynen devam kafasi guzel degil.

şaka maka Manu çok farklı profillere gidiyor, bu yaz Dursun başkanın yerinde olsa Baleba işine salça olurdum Brighton 80m'den 40-45'lere düşürdü taleplerini al ve Galatasaray'ın geleceğini kurtar direk

zam isterse yapmayın, zamlı kontrat işini kapatalım doymuş herkes gitsin sıktı artık

bunun sonu yok harbi. avrupanın en fazla kazanan topçularına sahibiz, hala zam diye dolaşıyorlar. davinsona yeni yapıldı, şimdi torreira deniyor, e ona yaptın diyelim diğerleri başlayacak yine bu sefer.

şahsi düşüncem davinson ve torreira ile yolar ayrılmalı. bu sene ikisi de tam anlamıyla düşüş sezonu yaşadılar. daha da toparlayamazlar, her sene performans düşüklükleri artarak devam eder

bunun sonu yok harbi. avrupanın en fazla kazanan topçularına sahibiz, hala zam diye dolaşıyorlar. davinsona yeni yapıldı, şimdi torreira deniyor, e ona yaptın diyelim diğerleri başlayacak yine bu sefer.

şahsi düşüncem davinson ve torreira ile yolar ayrılmalı. bu sene ikisi de tam anlamıyla düşüş sezonu yaşadılar. daha da toparlayamazlar, her sene performans düşüklükleri artarak devam eder
bence de zam alan ya da zam isteyenlerle vedalaşmak lazım onların zamlı kontratlarına süper star topçular futbol oynuyor ayıptır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt