GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncunun keyfine bakarak opsiyonu kaldırmak ne abi. Oyuncular mi yönetiyor GSyi hayırdır. Tribini çektiğimiz herife bak daha iki gün önce Yalçın Kayan size toz yutturdu

Real Madrid bile istese alamaz Bruno'yu şu an muhtemelen.

Singo'yu izlemeden aldıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam adamı normal stoper sanıp aldılar ama üçlü stoperi çıktı yoksa 30 milyon euro sağ beke vermelerine imkan yok

konyanın kalecisi de denmekte

hem jankat hem o manasiz olur

ugurcan ın arkasında 2 potansiyelli keeper olmaz

üfürmasyon gibi

ulan çatne:asd:

Mbaye Diagne’den Eren Tozlu’ya:

“Neredesin? Umarım iyisindir. Bitti dostum, bitti. Bir dahaki sefere benimle mücadele et.

Ben senin babanım.”

Ekli dosyalar

• IMG_0507.webp
    IMG_0507.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 8

Sadece ZTK kalecisi olacaksa , baska hic bir sekilde yogun fiksturde ya da zayif rakibe karsi ic sahada sureler alamayacaksa anlami yok.

Genc yedek kalecimiz olsun istiyorum, ama orada 5 sene de beklemeyecek olmasi lazim.

Kaleci icin bu isler zor. Ilerisi icin potansiyel olacak buyuyecek deniyorsa kiralansin kybamaya devam etsin batuhan yedek koltugunda kalsin.

Mesela ben basaksehirin kalecisine fena degil diyordum, gecen gun bir baktim adam yillar boyu volkan babacan arkasinda 28 yasina gelmis

Okan hoca kalacaksa saha içi harici tum yetkileri iptal edilmeli ve kendisine asla genc scout oyuncu alinmamali ağlasa zirlasa bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt