GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk 2 yil - erden timur projesiyle, calismasiyla basari
Son 2 yil- projeleri baslatma, gelir artisi, sampiyonluk sursun diye uber kontratlar ve bonservisler
Gelecek 2 yil- cenk ve kardes ozbek ve kendi listesiyle rakipsiz bir secime girmek.

Hmmm

Osimhen barca isterse 60 milyon + Olmo deriz.
Ama Psg de alınacak oyuncu yokk. Oradan düz 140 m istenmeli

Ilk 2 yil - erden timur projesiyle, calismasiyla basari
Son 2 yil- projeleri baslatma, gelir artisi, sampiyonluk sursun diye uber kontratlar ve bonservisler
Gelecek 2 yil- cenk ve kardes ozbek ve kendi listesiyle rakipsiz bir secime girmek.

Hmmm
Mehmet Özbek ismi sürekli ortalıkta dönüyorda , bunun gerçeklilik payı varmı acaba? Bu saatten sonra Mehmet ÖZBEK vb kişilerle çalışılacağını düşünmüyorum ben.Kardeş kontenjanı ile mi yürütülecek bu işler. Zamanında gördük nasıl olduğunu ve nasıl antipatik geldiğini.Tekrar yapılır mı sence aynı hata Sevgili Can?
Bu konuda artık kesinlikle profesyonel ve gerçekten bu süreçte kabul görmüş idareciler yer almalı.

Mehmet Özbek ismi sürekli ortalıkta dönüyorda , bunun gerçeklilik payı varmı acaba? Bu saatten sonra Mehmet ÖZBEK vb kişilerle çalışılacağını düşünmüyorum ben.Kardeş kontenjanı ile mi yürütülecek bu işler. Zamanında gördük nasıl olduğunu ve nasıl antipatik geldiğini.Tekrar yapılır mı sence aynı hata Sevgili Can?
Bu konuda artık kesinlikle profesyonel ve gerçekten bu süreçte kabul görmüş idareciler yer almalı.
Dursun ozbek baskan iken hic bir seye sasirmam ben yonetimsel kararlarda.

Rakipsiz aday olacak ama 11bin-12bin oy hakki olandan 2000 kisi gelecek mi secime sanmiyorum. Az oyla tek aday secilmis olacak, bu da taraftar gozundeki okan hoca gibi diken ustunde olacagini gosteriyor bana sahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt