- 6 Eylül 2014
- 93.523
- 64.348
- 4.608
Düşün beni engellemiyor seni engelliyor. Kendini sorgulamalisinlan sami bi insan beni niye engeller
madem yazdıklarımı görmüyon o zaman burdan sana sövüyorum gacur gucur haberin olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşün beni engellemiyor seni engelliyor. Kendini sorgulamalisinlan sami bi insan beni niye engeller
madem yazdıklarımı görmüyon o zaman burdan sana sövüyorum gacur gucur haberin olsun
Düşün beni engellemiyor seni engelliyor. Kendini sorgulamalisin

Senin kafa gibmelerine bağışıklık kazandım artık yormuyor postlarin. Nedim çok kafa açıyor. 6-7 kişi bloklu o şekilde. Şampiyonluk gelsin kaldircam.Sen beni nasıl engellemedin çok ilginç. Demekki beni gerçekten seviyorsun.
Bir zamanlar peşini bırakmazdim ama yoruldum yaşlandım
Ali Sami yen den utan ulan hain herifYa ismi Sami olan birini yeterince ciddiye aldım yeter bu kadarııııııııı![]()
İsmi Ali işte. Sami değil ki.Ali Sami yen den utan ulan hain herif

İsmi Ali işte. Sami değil ki.![]()
@okan buruksürekli ders alacağız diyen birilerine ders vermiş luis enrique.
Luis Enrique: “Çözüm rotasyon. Eğer neden rotasyon yaptığımızı anlamıyorsanız, hiçbir şey anlamıyorsunuz! 27 günde 9 maç oynayacağız. Bunun üstesinden tüm oyuncularla birlikte gelmek zorundayız .Ne yapmamızı istiyorsunuz?”
Bizimkine kalsa transfer yapmıyordu sene başı. Ne orta sahası 12 kişi mi oynayacağız diyordu. Evlatçılık babadan oğula geçiyor bizdesürekli ders alacağız diyen birilerine ders vermiş luis enrique.
Luis Enrique: “Çözüm rotasyon. Eğer neden rotasyon yaptığımızı anlamıyorsanız, hiçbir şey anlamıyorsunuz! 27 günde 9 maç oynayacağız. Bunun üstesinden tüm oyuncularla birlikte gelmek zorundayız .Ne yapmamızı istiyorsunuz?”
asıl şov transfer nöbetinde olacak büyük ihtimal ağustos'a kadar trans görmeyizSayfa 1260 : Daha futbolla ilgili mesaja denk gelmedim.
Road to 1259
asıl şov transfer nöbetinde olacak büyük ihtimal ağustos'a kadar trans görmeyiz

En dandik hesapların transfer kolpalarina atlarken biz
Olabilir canımİsmini ''Kolpa Sever'' yapalım mı?