- 17 Eylül 2018
- 21.151
- 24.161
- 1.983
A takımda bu golü yedirse sahip çıkılacak mı? Ham meyvayı dalından koparmamak lazım,bırakalım olgunlaşsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A takımda bu golü yedirse sahip çıkılacak mı? Ham meyvayı dalından koparmamak lazım,bırakalım olgunlaşsın.
Bu maçtan sonra atılacak bir mesaj değil bu ya. Maçın çoğunluğunda daha iyi oynamış, hakem sayesinde kaybedilmiş bir maçtan sonra üstelik.Bizim kadro lig icin kuruldu zaten bosuna fazla uzulmeyecegim o yuzden.
CL'de ciddi hedefleri olan kulup Lemina'yi gonderip Pape Gueye, Abdulkerim yerine de tas gibi sol stoper falan alirdi ama bilerek yapmadilar.
O yuzden hedefimiz ust uste 5. lig sampiyonlugumuz oldugunu unutmayalim.
CL'debu sezon 2-3 mac kazanirsak guzel, gerisi bonus olur.
Zaten Okan Buruk CL futbolunu 4 senedir cozemedi ve deplasman oyununu oturtamadi, yani onunla CL'de pek hayallar kurmak mantikli degil.
Hakemin kararlarına bakarsak kirilma noktasi penalti pozisyonuydu.Bu maçtan sonra atılacak bir mesaj değil bu ya. Maçın çoğunluğunda daha iyi oynamış, hakem sayesinde kaybedilmiş bir maçtan sonra üstelik.
kırmızı kart pozisyonu da varHakemin kirilma noktasi penalti pozisyonuydu.
Digerinde VAR devreye girmedi yani hakem o kirmizi kart olayini suzmemis olabilir o yuzden ona degil daha cok VAR'a kizilmasi lazim.
Yinede bu durumda 11-11'e oyuna gol yedikten hemen sonra oyundan dusmemiz normal degil. Bu her deplasmanda oluyor bugun mesela rakibe bakinca gercekten puan almamiz gereken maclardan biriydi, ama yine elimiz bos donduk . Diger deplasman maclari bu anlayis ile farkli olmaz. Sadece ic saha maclarinda puan toplayip da fazla bir yere varamayiz.
Onu soyledim ikinci cumlemde.kırmızı kart pozisyonu da var
Kesinlikle aynı düşünüyorum hatta CL’de genç potansiyel adamları daha çok kullanıp Lesley, Nhaga, Deniz gibi oyuncuları kazanabilirsek seneye ciddi bir omurgada oluşturabiliriz hatta çok daha güçlü dönerizBizim kadro lig icin kuruldu zaten bosuna fazla uzulmeyecegim o yuzden.
CL'de ciddi hedefleri olan kulup Lemina'yi gonderip Pape Gueye, Abdulkerim yerine de tas gibi sol stoper falan alirdi ama bilerek yapmadilar.
Zaten Okan Buruk CL futbolunu 4 senedir cozemedi ve deplasman oyununu oturtamadi, yani onunla CL'de pek hayallar kurmak mantikli degil.
aynen bende böyle dusunuyorum hiç sövmeden sakınce oynayıp bitirecez ucl maclarımızıBizim kadro lig icin kuruldu zaten bosuna fazla uzulmeyecegim o yuzden.
Orta hakem veya VAR sonuçta 2 tane çok net maça etki eden hata. Futbol da işin psikoloji boyutu da var bu gibi çok net karalarda futbolcu da bundan etkilenebilmesi oluyor. Bu maç Frankfurt gibi gol yedik dağıldık bir maç değildi. Bu maç bizim hak ettiğimiz puanın hakemlerin sayesinde alamadığımız bir maçtı. Geçen seneki deplasman maçları ile aynı yere koymak yanlış o yüzden bana göre.Hakemin kirilma noktasi penalti pozisyonuydu.
Digerinde VAR devreye girmedi yani hakem o kirmizi kart olayini suzmemis olabilir o yuzden ona degil daha cok VAR'a kizilmasi lazim.
Yinede bu durumda 11-11'e oyuna gol yedikten hemen sonra oyundan dusmemiz normal degil. Bu her deplasmanda oluyor bugun mesela rakibe bakinca gercekten puan almamiz gereken maclardan biriydi, ama yine elimiz bos donduk . Diger deplasman maclari bu anlayis ile farkli olmaz. Sadece ic saha maclarinda puan toplayip da fazla bir yere varamayiz.
Avrupa'da daha sansli olmamiz icin hem defansif oyunumuz yukselmeli hemde her mac Osimhen olmali. Osimhen olmadan puan alamaz bu takim CL'de.aynen bende böyle dusunuyorum hiç sövmeden sakınce oynayıp bitirecez ucl maclarımızı
ve bana göre bugunku oyunu oynarsak osi olmasa dahi ligte liderligi vermeyiz bu oyun bile şampiyonluga yeter ama avrupada cok şey gerekiyor tek bu oyun degil.
Bidaki deplasman macimiz Lille maci, orada anlariz bu takim CL'de umut verici olur mu olmaz mi diye.Orta hakem veya VAR sonuçta 2 tane çok net maça etki eden hata. Futbol da işin psikoloji boyutu da var bu gibi çok net karalarda futbolcu da bundan etkilenebilmesi oluyor. Bu maç Frankfurt gibi gol yedik dağıldık bir maç değildi. Bu maç bizim hak ettiğimiz puanın hakemlerin sayesinde alamadığımız bir maçtı. Geçen seneki deplasman maçları ile aynı yere koymak yanlış o yüzden bana göre.
az önce diger baslıkta bunu yazdım ,son dedigin olay bizim başımızdaki en buyuk tehdit tek 1 oyuncuya baglı koskoca takımAvrupa'da daha sansli olmamiz icin hem defansif oyunumuz yukselmeli hemde her mac Osimhen olmali. Osimhen olmadan puan alamaz bu takim CL'de.