GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Davinson-Torreira-Osimhen sezonun gidişatı tamamen bu üçüne bağlı ne kadar formda kalır ne kadar üst düzey oynarlarsa takım da o kadar iyi olur ama bu adamların rotasyona da sokulması şart zaman zaman ama takımın omurgasındaki en önemli üç oyuncu ve hatta direk iskeleti oluşturanlar da denebilir. Bunun dışında bu iskelete singo-leao-batrakov da eklenirse tadından yenmez ama o tarafta istikrarı yakalamamız lazım özellikle singo için

Devre arası bu takımdan sane ve leminadan çıkıp safkan baba 6 numara sane yerine de iyi bir sol stoper Nhagayı kiralık gönderip iyi birde u23 sağ kanat almamız lazım yaz dönemi yapmadılar devre arası yapsınlar kısa vakitte takımın üç mevkide bağrış çağrış eksiği var

Uğurcan
Sallai Davinson Transfer Jakobs
Transfer
Torreira Batrakov
Barış Osimhen Leao

İyi bir 6 ve sol stoper alırsak torreira da batrakovda önde pres yapabilecek isimler barışta biraz destekler ön alanda pres yapmayacak tek adam Leao olur geri kalan hepsi çalışkan isimler zaten ön tarafta

Toreira Sanchez Osimhen Yunus gibi oyuncularin
Zayıf iç saha maçlarında dinlenmesi lazım elinde kadro da var
Ugucukwu Singo Deniz Sane gibi adamlar şu maçlarda oynasın bir zahmet

Çorum Kocaeli Goztepe Basaksehir gibi
Iyi rakiplere karşı kazandık
Trabzonu geçersek iki derbi hariç bir Amed maci kalıyor gerisi kolay rakipler
Trabzon Fener Amed ve Besiktsas maçları
Olası puan kaybına müsait dört maç
Ikisini kazanıp ikisinde berabere kalıp
Devreyi tamamlarsak devreye 8 10 12 puan farkla girebiliriz kolay bir sezon olabilir

Çorum Kocaeli Goztepe Basaksehir gibi
Iyi rakiplere karşı kazandık
Trabzonu geçersek iki derbi hariç bir Amed maci kalıyor gerisi kolay rakipler
Trabzon Fener Amed ve Besiktsas maçları
Olası puan kaybına müsait dört maç
Ikisini kazanıp ikisinde berabere kalıp
Devreyi tamamlarsak devreye 8 10 12 puan farkla girebiliriz kolay bir sezon olabilir

İyi rakip dediklerinin adi kalmis sadece..Goztepe sonuncu basak amedden 5 yiyen bir ekip..Corumu yenemedik zaten bir kocaeliyi sayariz yani o da evimizde zaten..
İlk maclarin boyle kolay denk gelmesi cok iyi oldu olasi kirilmalari kaldiramayabilirdik..
Ben zaten oyun olarak takimi iyi buluyorum bu sezon biraz sanssizlik biraz da beceri eksikligimiz var.. Bu sezon ozellikle gecen yila gore cok az pozisyon veriyoruz yedigimiz goller de hep ilk atak ilk sut falan oluyor ... Hucumda daha bitirici olabilirsek rakipsiz olur bu takim..

1-2 gun once Kim yazdi hatirlamiyorum da cok guzel bir tespit gordum forumda ..Eforlu hucum ettigimiz icin son vuruslarda oyuncunun nabzi yuksek gucu dusuk oldugu icin bitiremiyoruz..Kesinlikle olay bu

Geri
Üst Alt