Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.510
- 104.346
- 5.238
e o zaman hiç antrenman yapmasınlar lanyazın milan'da chelsea'ye karşı hazırlık maçı oynuyordu.
osimhen sezon başı kampı yedi noldu yine sakatlandı
bu korkuyla kadro kurulur mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e o zaman hiç antrenman yapmasınlar lanyazın milan'da chelsea'ye karşı hazırlık maçı oynuyordu.
osimhen sezon başı kampı yedi noldu yine sakatlandı
bu korkuyla kadro kurulur mu
zaten idman yiyen geriye gidiyor da alaka nedire o zaman hiç antrenman yapmasınlar lan
he geriye gidiyorzaten idman yiyen geriye gidiyor da alaka nedir
hazır olan barış'la maç alsın bi şey demeyelim.he geriye gidiyor
hazır değilden kastı bu adam yüksek fiziksel mücadele isteyen bir top oynatıyor. sen sana gelmeden önce sakatlanıp 4 hafta antrenmana çıkmamış adamı hazırlamadan sahaya atarsan anasına atlarsın onun.
he hoş sizin için sahaya atsa bu sefer madem hazır değildi niye oynatıp sakatlanmasına sebep oldun diyeceksiniz.
Sen dikkat et de ''Nedim Y. Sever'' olmasın. Bu aralar iyice kaşınıyorsun.adımı süleyman hıyarto olarak değişir misiniz?
aldı ya 2 senedir maç değil hatta kupa aldı. fiziksel hazır olma ile form durumunu ayırt edecek kadar zeki olduğunu düşünüyorum.hazır olan barış'la maç alsın bi şey demeyelim.
elbette formunun hesabını soracak mısınaldı ya 2 senedir maç değil hatta kupa aldı. fiziksel hazır olma ile form durumunu ayırt edecek kadar zeki olduğunu düşünüyorum.
ne demek istediğini anlamadımelbette formunun hesabını soracak mısın
@emrah Okan duvar i rahat bırakır misin?elbette formunun hesabını soracak mısın
Deniz oynamaz ise küfür var#baysantrfordegil