GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

1789336425013.webp

Teknik ekibe Vural Durmuş(Atletik Performans) katılmış. Bir ekleme daha olacakmış sanırım.

Geçen sene bizde değil miydi bu, yönetici ile atışıp ayrıldı diye hatırlıyorum.
Ayrılanın yerine gelmiş bu ayrılan sanırım Dursun Genç diye biriydi. Bu Tff'de çalışıyormuş Montella'nın ekibinde sanırım oradan katılmış. 1 kişi daha gelmesi bekleniyor ama ismi netleştiremedim diye de demiş aynı zamanda Haluk Yürekli. X'de önüme düştü de gördüm ben de. Bu arada bu ismi de geçen sene geldi ekibe diyenler var bu arada.

Dün deniz yerine geçen yılki icardi olsa tek dk üstünlük sağlayamazdık muhtemelen

Atılan topların çoğunu tuttu faul taç aldı takımı önde tuttu arslan parçası. O direkten dönen de gol olsa

476cd969-5559-4a04-abad-c02b23bb3660.webp

yabancı sınırı en çok anadolu takımlarını vuracak , kimsenin kadrosunda eli yüzü düzgün yerli yok

takımlar rezil halde , son 5 senenin kalburüstü takımları olan başak , samsun , göztepe acınacak haldeler

en kolay şampiyonluğumuz bu sene olabilir , yeter ki akıllı olalım.

Bitiricilik problemimiz falan yok

Barış 12 gol attı geçen sene, bu sene de atmaması için sebep yok, akıllı olsun çalışsın.

Yunus’un 10 gol atması lazım

Sane’nin bizden önce 15-16 gol attığı sezonlar var

Leao zaten golcü profil

Batrakov 17 gol atıp geldi

Sara bizden önce 14 gol 13 asist yaparak geldi

Daha da sayarım da, şut çekmekle olmuyor bazı işler, pozisyon hazırlama kalitemiz kötü bizim, organize değil yüksek eforlu yüksek nabızlı hücumlar yapıyoruz sonra da son vuruşu vuran adam 150 nabızla vuruyor.

Dün 30 şut çektin de geneli kalitesiz şutlardı, nicelik değil nitelik önemli burada.

Geri
Üst Alt