GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

barça maçından sonra keşke zemini düzeltseydik. adamları teşvik eder gibi oldu bu
Bence yeni zeminle ilk maç olacağı için o zemin hayatta oturmaz. Biraz ezilmesi için en az 2-3 maç lazım.

Barça maçında çok fazla komik anlar izleyebiliriz. Hatta Avrupa'da haber oluruz.

Yamal, Raphinha falan topa vurduğunda yerden 1 kilo hibrit çim kalkar.

Bu arada bir yanılgı var, xG sizin çok kaliteli hücum ürettiğinizi göstermez, topa vurulan noktadaki istatistiksel gol olma yüzdesini verir, 10 şuttan 1'i o noktadan ayakla gol oluyorsa ki bu güçlü zayıf ayak diye ayrıştırılabilecek bir veridir istendiğinde, 0.1 xG yazar, 10 tane böyle pozisyon üretir, 2 tanesini atabilirsin, bu yüksek pozisyon kalitesini göstermez, o pozisyonda ilgili oyuncu o şutu nasıl çekiyor, baskı altında mı, öncesinde ne kadar koştu vs bilgi vermez.

Yüksek xG var kesin kazanmalıydık diye birşey yok, oyunu domine ettiğini gösterir okay ama o kadar.

Çorum maçında da aynısını yaşadık, 40 şut üstüne neredeyse 5 xG ama sonuç 2-2. Çok şut üstüne yüksek xGdense, az şutla o xG'ye ulaşmak biraz daha yüksek pozisyon kaliten olduğunu gösterebilir.

Dun sevindigim bazi durumlar oldu mac boyunca 1 tane direkten donen pozisyon disinda rakibi hic umutlandirmadik.Denizi iyi gordum rakibe surekli baski yapti.Leao hazir olmamasina ragmen 2 tane gol bile atabilirdi.Batrakov alismaya baslamis oyun icindeki rahatligindan belli oluyor.Lesley oyuna girer girmez hareket ettirdi.En onemlisi takim gibi oynadik olumsuz taraf ise pozisyonlarin kiymetini daha fazla bilmemiz gerekiyor.

Dun sevindigim bazi durumlar oldu mac boyunca 1 tane direkten donen pozisyon disinda rakibi hic umutlandirmadik.Denizi iyi gordum rakibe surekli baski yapti.Leao hazir olmamasina ragmen 2 tane gol bile atabilirdi.Batrakov alismaya baslamis oyun icindeki rahatligindan belli oluyor.Lesley oyuna girer girmez hareket ettirdi.En onemlisi takim gibi oynadik olumsuz taraf ise pozisyonlarin kiymetini daha fazla bilmemiz gerekiyor.

Gecen yildan daha iyi bir futbol oynadigimiz asikar ..

Gecen yildan daha iyi bir futbol oynadigimiz asikar ..
Gecen yila gore aslinda bakarsak daha istekli gozukuyoruz.Son sampiyonlugumuzdan sonra bu sene rehavet bekliyordum ama suan daha farkli dusunuyorum.Yonetim saolsun transferler hep son gun geldigi icin ilk hafta beraberlikle basladik ayrica yeni transferleri hazirlik macinda degil lig macinda gormeye basladik.Bu yuzden bir uyum problemimiz var zamanla bu oturacak insallah.

zemini bok eden herif yıllar önce kovuldu nasıl olduysa yine geldi yine bok etti

hava isterse -30 isterse 50 derece olsun o zemin bir şekilde iyi olmak zorunda nasıl olur nasıl yapılır beni zerre ilgilendirmiyor

başkaları yapabiliyorsa sen de yapacaksın
Bahanelere sığınmak yerine şuna yıllık 2m euro bütçe ayırsan bir gün olsun problem yaşamazsın zemin kaynaklı. Tek CL maç günü hasılatıyla 2 yıllık çim masrafı çıkıyor üstelik yoklukta da değiliz. 100 milyon euro maaş veren kulübün bu maliyetten kaçınmasını ancak çapsızlıkla açıklarsın.

Herkese iyi haftalar renktaşlar. Gs düşmanlarına lanetler

zemini bok eden herif yıllar önce kovuldu nasıl olduysa yine geldi yine bok etti

hava isterse -30 isterse 50 derece olsun o zemin bir şekilde iyi olmak zorunda nasıl olur nasıl yapılır beni zerre ilgilendirmiyor

başkaları yapabiliyorsa sen de yapacaksın
Kulupte liyakat yok ,o kovulan herif gs liseli ,kulubun kritik butun noktalarında isin uzmanı degil gs liseli vsr cunku liseli baskısı var ,oy kaygısı vs
Misal tesisleri işleten herifte ayni sekilde
Yada daha basit kulübün resmi siteside fosil bir gs liselinin elinde

Geri
Üst Alt