GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Yasakli kanal diye koymuyorum ama Bulent Timurlenk cogumuzun kafasindakileri dile getirmis gene.

zemini bok eden herif yıllar önce kovuldu nasıl olduysa yine geldi yine bok etti

hava isterse -30 isterse 50 derece olsun o zemin bir şekilde iyi olmak zorunda nasıl olur nasıl yapılır beni zerre ilgilendirmiyor

başkaları yapabiliyorsa sen de yapacaksın
Bu vesile ile 8.5 numara belhandayi analim

Yasakli kanal diye koymuyorum ama Bulent Timurlenk cogumuzun kafasindakileri dile getirmis gene.
Çalıştığı kanala da bakınca Timurlenk baya GS kötülüğünü isteyen biridir. Hatta bu Yürekli vb. içinde geçerli bence. Daha fazla izlenmek ve para için.

Leao müthiş dikine oynuyor he tekrarina baktım yine bazen top kayıpları oluyor ama her geçen pas tehlike olmuş

Leao müthiş dikine oynuyor he tekrarina baktım yine bazen top kayıpları oluyor ama her geçen pas tehlike olmuş
1789402943699.webp

Hohahaha ulan kendimden geçiyorum bizden giden puştların böyle rezil kepaze olduğunu gördükçe. Seneye Erzurum'a

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şikecilerinin kadro planlamasının çok kötü olduğunu söylemiş idik

bunları takip etmeğe gerek yok zira cl dönüşü kadayıfa dönmüş dünya yıldızlarıyla patates tarlası zeminlerde kazanma şansları zaten yok

klasik sezon başı medya fb şişirmesi yaptı yok tarihin en iyi kadrosu falan filan 25 yabancılı kadroları yazıp yazıp kafalarına göre takıldılar

yerli rotasyonun sağlam olmadan bu ligde champ olamazsın

yunus akgün
uğurcan çakır
barış alper
deniz gül
abdulkerim bardakçı
eren elmalı

bu heriflerin hepsi cl dönüşü antep deplasmanında +1km daha koşuyorlar işte
leaoyu saneyi koşturamazsın

bu rotasyona acilen arda okanı da ekleyip singo kötürümünden çıkmalıyız

Aleksandar Stankovic'i İnter neden oynatmıyor acaba? Eğer göndermek isterlerse şimdiden devre arası için görüşüp almak lazım bence. u23 daha iyi birini alamayız herhalde. Brugge'da çok iyiydi diye hatırlıyorum. Bilen ve takip eden arkadaşlar bir sorunu falan mı var yada oyuncuyu ben mi yanlış hatırlıyorum? Bilgilendirirlerse sevinirim.

Geri
Üst Alt