GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Adama 7 sene önce mi ne lakaka dediler. Yprak gibi oradan oraya savruldu, bok varmış gibi interi, milanı, napolisi herifin götünden ayrılmadı.
5 sene önce falan oynadığı sezon harici bir bok yok elemanda.
Burada geçen sene falan da yangın yaptınız yine.
Sorloth da aynı bitti abi bu herifler. Topuğu kırık icardi ligin içinden geçti bunlar varlık göstermesi mucize o derece bitikler düşünün.

Menajer önerilerine, hele böyle maliyetli önerilere silktiri çekmek lazım.
Bizim yapacağımız transferler osimhen, leao, abde gibi herifler olmalı.
Bu sürüngen herifler biraz form yükseltince wow yapmayın.
Biz de elimizdeki sahte almanı bir yere çakıp diao tarzı bir herife gitmeliyiz.
Geçen sezona kadar taş gibiydi Lukaku’nun performansı, geçen sene düştü onun üstüne iyi bir DK geçirdi.

Mevcut halini mobil kullanmaya çalışmakla hata yapıyorlar, bu adam Dzeko değil, İso öyle sanıyor ama.

Kosticli dönemdeki gibi daya ortaları 15 golü garanti Lukaku’nun. Burada saçma olan iki benzer profil santrafor alıp üstüne Talisca’yı yollamaları.

Asensio da olmayınca adamlar hazırlayıcı profilde tek Greenwood kaldı, bu yüzden kilit açma açısından çok zayıflar.

Fbyi 8-1 yenip clde 26. Olmak mı

Fb ilen berabere kalıp 15. Olarak üst tur mu
1789460690454.webp

Benim icin berabere kalip 15.olmak bizim kurulus amacimiz Avrupa fb nin 6-0 la ovunmesi onlara nasil bitsey katmiyorsa 8-1 yenmekte birsey ifade etmez yillar sonra ayrica renkdas 8-1 nedir bari 8-0 deseydiko bir gol koyar adama

Ikincisi

7-0 yenmisiz tarihte, konusuluyor mu hic. (Cunku bugunun taraftari tecrube etmedi onu akillarinda tarihten sayfa)

Feneri bu kadar bizim icin anlamdirmanin luzumu yok.

Fb'yi 6-0 yenip CL'de 24.olmak gibi makul bir seçenek daha var.

Tamam can abi en zurnupacı gsli sensin

7-0lık maç tunç çağında oynanmasa konuşulurdu bence ;D
o anlamda demedim, fenerle olan rekabeti bu kadar önemseyerek anti-fener bazlı mantık ile ayağımıza pranaga bağlıyoruz.

o zaman CL ye katılalım hiç CL ya da avrupa maçlarını önemsemeyelim. parası gelsin de biz lig için 40M bütçeli yıldız alalım gene lig için.

hedeflerin önüne geçiyor bence fazlasıyla .

o anlamda demedim, fenerle olan rekabeti bu kadar önemseyerek anti-fener bazlı mantık ile ayağımıza pranaga bağlıyoruz.

o zaman CL ye katılalım hiç CL ya da avrupa maçlarını önemsemeyelim. parası gelsin de biz lig için 40M bütçeli yıldız alalım gene lig için.

hedeflerin önüne geçiyor bence fazlasıyla .
8 attığımızda komşularının vaziyetini düşün can abi 6 ay hiçbirinden ses çıkmaz rahat rahat yöneticilik yaparsın

8 attığımızda komşularının vaziyetini düşün can abi 6 ay hiçbirinden ses çıkmaz rahat rahat yöneticilik yaparsın
zaten sesleri çıkmıyor - öküz gibi bayrağı 4 senedir asıyorum balkona, iç çekerek bakıyorlar anca.

her sene 2 3 hafta gaz olup bağırıp çağırıp izliyorlar sonrası sükünet zaten.

Geri
Üst Alt