GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

ilkay o devasa maaş ile bir yere gitmez, cl listesine adını yazdırdığımız bir isim oldu bir de, orada eksilmeyi istemeyiz, sezonu tamamlar bence. günay da 3. kaleci olarak sezonu tamamlar. kaan gidebilir belki evet.
Ben o maaşa rağmen gideceğini düşünüyorum zaten yarısını ödemiş olacağız kalacak 2-2.5 milyon euro civarı orada yarısını verip fesih edersin. Devre arası CL listeden 3 oyuncu çıkması lazım onlardan birinin İlkay olacağını düşünüyorum ben. Diğer ikisi de yabancılardan ikisi olur bence. Devre arası da 3 transfer yapılır zaten 1 Türk- 1 yetişkin yabancı- 1 u23 yabancı gibi. Yabancılardan oyuncu göndermene bağlı olarak.

Ulan meşhur silas Andersen Türk'müş.
1789746772693.webp

Orta sahada hiç Türk oyuncumuz yok. Bu devre arasında İlkay, Kaan'ı gönderip oraya İshak Vural, Emirhan İlkhan, Demir Ege, Celil Yüksel vb. isimleri yerlerine denemeliyiz tutar tutmaz o ayrı ama bu deneme olmalı.

fbspor mu bu ne ya bartuğ,irfan bile var mert hakan eksik kalmış.Bu takımı destekleyecek kadar midesiz değilim valla bu takımı hayatta ben desteklemem

Yediğim cezalar sonucu uslandım, artık daha düzgün ve seviyeli mesajlar atacağım.

Ve özellikle argo ve kötü tavırlardan kaçınacağım,

küfürlere DM'den devam edeceğim.

Gs'nin matrix'de tasarlandığı kesinleşti. Ulan geçen sezonun birebir aynısı oluyor. Osi sakatlandı şl'de ve ligde oynamadı milli takıma çağrılınca millet yine küfretti.bu nasıl bir dejavu

Osimhen de ayıp ediyor. İnisiyatif alıp bu seferlik affını isteyebilir.

Tam tamına 20 şampiyonluk görmüşüz vay be, hepsini gördük denemez belki ama en azından havasını iklimini solumuşuz

10 15 görenlerden olsak da olurdu yani bu kadarına gerek yoktu

Awkward The Office GIF

Osimhen milli takıma gitmez heralde pis söverim gönderirlerse

Geri
Üst Alt