GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gol averajı gereken Cebelitarık maçını Başakşehir stadına vermişler. Bunların kafası harbi çalışmıyor.

“Galatasaray intends to deliver in the next few days a proposal for a one-and-a-half year contract for Felipe Melo (until June 2023). The idea, which has been studied internally since mid-September, is to convince the experienced player to end his football career in Turkey.”

Bizde mi bırakır bilmem ama burada olmazsa futbolu bıraktığı gibi getirmek lazım. İyi bir hoca olacağını düşünüyorum.

Bu kroniğin menajeri kim? İyi çalışıyor.

“Galatasaray intends to deliver in the next few days a proposal for a one-and-a-half year contract for Felipe Melo (until June 2023). The idea, which has been studied internally since mid-September, is to convince the experienced player to end his football career in Turkey.”

Yıllık 500-600 bin euroya Melo'yu isterdim. Kadroda her türlü iş yapacak bir adam bence özellikle tecrübe ve liderlik olarak Arda falan olacağına net Melo'yu isterim.

Son durumu nasıldır bilmiyorum ama 38 yaşındaki adamı 1,5 seneliğine getirmek ne kadar mantıklı. Bu adam Melo olsa bile.

2-3 sene önce ismi geçerken gelsin tabi diyorduk da şimdi tereddütlerim var. Orta sahanın temposuzluğundan bahsediyoruz şurada kaç zamandır.

6 ay iyidir melo icin

Son durumu nasıldır bilmiyorum ama 38 yaşındaki adamı 1,5 seneliğine getirmek ne kadar mantıklı. Bu adam Melo olsa bile.

2-3 sene önce ismi geçerken gelsin tabi diyorduk da şimdi tereddütlerim var. Orta sahanın temposuzluğundan bahsediyoruz şurada kaç zamandır.
1.5 fazla ama 6 ay iyi bence. Sonra da yardimci olsun. Bu arada 38 yasindaki melo bence taylandan iyi 6 oynar :)

Palabıyık en son kimin maçında hata yapmıştı?

Bilal Meşe: "Ali Palabıyık bir ay kızağa çekildi! Cezası dört hafta ile sınırlı değil... Uzayabilir! Hatta sezonu kapatabilir! Ben değil, kuşlarım söylüyor! Valla MHK gözünü kararttı bilesiniz! Herkes aklını başına toplasın, yoksa sonunuz Palabıyık gibi olur!" (Milliyet)

Aga gedson gelirse bu takım her hafta rakibi cok fena sever oyle böyle değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt