GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotomaç haberine göre Gedson’un yedeği Kacper Kozlowski.
Scout transferlerini biliyorlar, bakalım çıkacak mı?
Kozlowski-Gedson önlerinde Cicaldau ile iyi bir 4-2-3-1 oynayabiliriz diye düşünüyorum. Keşke ikisini alabilsek.
Valla onu kapabilir miyiz bilemedim, çok izlediğim için değil de BvB taraftarlarından biri transfer edilmesi gerektiğini, tıpkı Bellingham gibi olacağını filan yazmış böyle bir beklenti varsa zor

Tuhaf hani çocuk 17 yaşına Polonya milli takımıyla 6 maça çıkmış,

Bu Aliou Dieng ne oldu acaba ? çünkü gerçekten orta sahamız geçiş oyunlarına fazlasıyla müsaade ediyor geçen sene hem Taylan daha iyi olup hem lig standartlarının çok üzerinde bir Gedson olduğu için bu kadar göze batmıyordu da şimdi hem Taylan geçen sene gibi değil hem de elimizde bir Gedson olmadığı için gerçekten o agresif rakibin ataklarını bertaraf edecek bir adam yok takımda

Yani en azından ortada rakiplerin Taylan 'ın sağından solundan geçtiğini izlemeyiz

Fotomaç haberine göre Gedson’un yedeği Kacper Kozlowski.
Scout transferlerini biliyorlar, bakalım çıkacak mı?
Kozlowski-Gedson önlerinde Cicaldau ile iyi bir 4-2-3-1 oynayabiliriz diye düşünüyorum. Keşke ikisini alabilsek.
Kozlowski min 12-15 m euro arası nereye alıyoruz.

Bu Aliou Dieng ne oldu acaba ? çünkü gerçekten orta sahamız geçiş oyunlarına fazlasıyla müsaade ediyor geçen sene hem Taylan daha iyi olup hem lig standartlarının çok üzerinde bir Gedson olduğu için bu kadar göze batmıyordu da şimdi hem Taylan geçen sene gibi değil hem de elimizde bir Gedson olmadığı için gerçekten o agresif rakibin ataklarını bertaraf edecek bir adam yok takımda

Yani en azından ortada rakiplerin Taylan 'ın sağından solundan geçtiğini izlemeyiz
27 sinde başlamış ligleri. ilk maçtan kırmızı yiyip atılmış

Lokomotiv Moskova'da Smolov'un PCR testi pozitif çıkmış. Nasıl bir uygulama yapıyorlar bilmiyorum ama bizim maçı kaçırması gerek. Haberlerde testin doğruluğunu falan sorguluyorlar. İlginç.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lokomotiv Moskova'da Smolov'un PCR testi pozitif çıkmış. Nasıl bir uygulama yapıyorlar bilmiyorum ama bizim maçı kaçırması gerek. Haberlerde testin doğruluğunu falan sorguluyorlar. İlginç.
Ligimizde uzun zamandır pozitif vaka çıkmıyor heralde aşı etkisi diyebilir miyiz

Ne diyorlar hocam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benfica, Gedson'un sözleşmesini yenilemek istiyormuş. Gedson, sürelerim artmazsa olmaz demiş. JJ bu hafta kadroya dahil etmiş. Eğer sözleşme uzatmazsa bizim isteğimiz devam ediyormuş. Bize gidebilirmiş. Top Gedson'da. Sözleşme uzatmazsa gelir.

Edit: Bu arada yenileme isteklerini resmi olarak açıklamışlar. Kısa sürede belli olur ne olacağı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt