Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 43.681
- 38.028
- 3.798
Bizle adı geçmişte çıkmıştı. Assuncao'dan çıkılıp olabilir. Ben Gedson'un geleceğini düşünüyorum orta sahaya.Onur Tuğrul son programda Patrick Berg’e ilgimiz olduğunu ima etmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizle adı geçmişte çıkmıştı. Assuncao'dan çıkılıp olabilir. Ben Gedson'un geleceğini düşünüyorum orta sahaya.Onur Tuğrul son programda Patrick Berg’e ilgimiz olduğunu ima etmiş.
Valla onu kapabilir miyiz bilemedim, çok izlediğim için değil de BvB taraftarlarından biri transfer edilmesi gerektiğini, tıpkı Bellingham gibi olacağını filan yazmış böyle bir beklenti varsa zorFotomaç haberine göre Gedson’un yedeği Kacper Kozlowski.
Scout transferlerini biliyorlar, bakalım çıkacak mı?
Kozlowski-Gedson önlerinde Cicaldau ile iyi bir 4-2-3-1 oynayabiliriz diye düşünüyorum. Keşke ikisini alabilsek.
Kozlowski min 12-15 m euro arası nereye alıyoruz.Fotomaç haberine göre Gedson’un yedeği Kacper Kozlowski.
Scout transferlerini biliyorlar, bakalım çıkacak mı?
Kozlowski-Gedson önlerinde Cicaldau ile iyi bir 4-2-3-1 oynayabiliriz diye düşünüyorum. Keşke ikisini alabilsek.
27 sinde başlamış ligleri. ilk maçtan kırmızı yiyip atılmışBu Aliou Dieng ne oldu acaba ? çünkü gerçekten orta sahamız geçiş oyunlarına fazlasıyla müsaade ediyor geçen sene hem Taylan daha iyi olup hem lig standartlarının çok üzerinde bir Gedson olduğu için bu kadar göze batmıyordu da şimdi hem Taylan geçen sene gibi değil hem de elimizde bir Gedson olmadığı için gerçekten o agresif rakibin ataklarını bertaraf edecek bir adam yok takımda
Yani en azından ortada rakiplerin Taylan 'ın sağından solundan geçtiğini izlemeyiz
Ligimizde uzun zamandır pozitif vaka çıkmıyor heralde aşı etkisi diyebilir miyizLokomotiv Moskova'da Smolov'un PCR testi pozitif çıkmış. Nasıl bir uygulama yapıyorlar bilmiyorum ama bizim maçı kaçırması gerek. Haberlerde testin doğruluğunu falan sorguluyorlar. İlginç.
Zannetmem yahu sakliyorlardir.Ligimizde uzun zamandır pozitif vaka çıkmıyor heralde aşı etkisi diyebilir miyiz
Aşılı oldukları için geçen seneki gibi her hafta test yapıldığını düşünmüyorum. Bir de saklıyorlar. Montero'nun eşi story atmasa bildirmeyeceklerdi.Ligimizde uzun zamandır pozitif vaka çıkmıyor heralde aşı etkisi diyebilir miyiz
Gedsonnnn
![]()
Galatasaray insiste em Gedson
Renovação está em marcha mas médio equaciona voltar ao clube turcowww.record.pt
Benfica, Gedson'un sözleşmesini yenilemek istiyormuş. Gedson, sürelerim artmazsa olmaz demiş. JJ bu hafta kadroya dahil etmiş. Eğer sözleşme uzatmazsa bizim isteğimiz devam ediyormuş. Bize gidebilirmiş. Top Gedson'da. Sözleşme uzatmazsa gelir.Ne diyorlar hocam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uzatirsa maldirBenfica, Gedson'un sözleşmesini yenilemek istiyormuş. Gedson, sürelerim artmazsa olmaz demiş. JJ bu hafta kadroya dahil etmiş. Eğer sözleşme uzatmazsa bizim isteğimiz devam ediyormuş. Bize gidebilirmiş. Top Gedson'da. Sözleşme uzatmazsa gelir.