GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha Romanya'da Galatasaray olarak agirligimiz var. O ligin sıyrılan gençlerinden kapmak bence zarar vermez bize. Yapacak gibide duruyoruz. Elemanı beğendim. Bende bu tarz forvet seviyorum. Videolarında duvar olup pasta atabiliyor. Hem hızlı calimci pivot özelliğide vvar gibi. Tabi full maçlarını izlemek lazim

Orası öyle ama 3’e alırsın, biraz oynatır en kötü 5-6’ya satarız kafasındayım. Rodrigues-Fegh ikilisi Derdiyok’a yarım devrede 9 gol attırmıştı. Bir sistem oturtsak Muriqi bile yıldız oluyor şu ligde. Forvet ve hızlı kanat transferlerinden pek çekinmiyorum bu yüzden ama sistem yok.
Kapasitesiz hücumculardan bıktım açıkçası biz onları parlatıyoruz parlatmasına ama iş bireysel yeteneğe kaldı mı elde var sıfır

Vasat yabancı transferi rafa kaldırılmalı bu saatten sonra

Vallaha Romanya'da Galatasaray olarak agirligimiz var. O ligin sıyrılan gençlerinden kapmak bence zarar vermez bize. Yapacak gibide duruyoruz. Elemanı beğendim. Bende bu tarz forvet seviyorum. Videolarında duvar olup pasta atabiliyor. Hem hızlı calimci pivot özelliğide vvar gibi. Tabi full maçlarını izlemek lazim
Forvet mi bu herif kanat-forvet giib geldi

55. Saniyede tshirt in kupa bardağınıda gördüm çok iyi videoyu şuan görüyorum bardağı nette bulamadım bilen gören yardımsever renkdaşlardan yardım bekliyorum bardağı satın alacağım bir link bilen üzerime atsın

Bende çok beğendim, almak istedim ama bulamadım. Satışa çıkartmadılar sanırım.

Sanırım bu Andrei Ivan bizi takibe almış instagram 'da zaten Welcome videoları filan da düşmeye başlamıştı

Zaten çoğu Rumen oyuncunun hayallerindendik Hagi ve Popescu'dan dolayı. Bu transferlerden ve oynadıklarını da gördükten sonra çoğu genç Romen oyuncu menajerine soruyordur beni takip ediyorlar mı diye ve bu tarz haberlerden sonra takip ediyorlardır. Morutan'ın bize gelemden 6 ay önceki röportajı ortada çoğu Romen gençte Morutan ile aynı düşünüyordur.

Kadir Çetinçalı:

"Amir Hadziahmetovic için Konyaspor 5 Milyon Euro talep etti. Galatasaray bu rakamı aşağı çekmeye çalışacak. Oyuncu 6 ve 8 numara oynayabiliyor

Önümüze gelen her Rumen’i de alacak değiliz. Bize lazım olan oyuncular belli. He illa alacaksak Popescu’yu alalım. Gedson ve bize aynı zamanda forvet lazım. Gönül Terem Moffi diyor ama çok pahalı eleman.

Önümüze gelen her Rumen’i de alacak değiliz. Bize lazım olan oyuncular belli. He illa alacaksak Popescu’yu alalım. Gedson ve bize aynı zamanda forvet lazım. Gönül Terem Moffi diyor ama çok pahalı eleman.
Tarz olarak bize çok uyacak forvet Ricardo Pepi bence. Halil'in daha forvet özellikleri ve bitirişi iyi olanı.

Yabanci sınırını da düşünelim bence. Şuan elde morutan kerem babel feghouli barış alper emre kılınç hatta arda dahil 7 kanat oyuncumuz var. Bunlarin verimli olmalari tartışılır ama bir kanat daha alacağımızı sanmıyorum. Zaten 14 yabancımiz var, kimi göndereceğiz ? Herhalde gustavo gider, hadi o gitti bir sekilde gedson ya da baska bir os geldi diyelim, baska kimi gonderebiliriz ? Aklıma ilk diagne geliyor, eger giderse de bence almamiz gereken bir pivot forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt