GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis
Emrek-kerem-feghouli
Berkan-pulgar
Pva-marcao-nelson-boey
Pena
Bunu deneyelim, gomis duvar olur kerem serbest allrounder, feg içeri yanaşır zaten, boey tempo tutsun tek başına idare eder

Evet, kac senedir buralara hic ugramaz maalesef.
İzlemeyin arkadaş zorla mı izlettiriyolar. Bu söylemleri klişe buluyorum bugün topun oyunda kalma süreleri istatistiği dönüyordu internette Türkiye bayağı yukarılardaydı Premier Lig'den falan yukardaydı şok oldum.

Ha olay hakem fecaatleri Akpnin kurduğu leş düzen şikenin bedelinin ödenmemiş olması yabancı sınırı garabetleri yönetici hataları vs. ise 2000'lerin başından beri var bu problem. Çözüm de tabanda yatıyor ama Türkiye'de her konuda olduğu gibi bu konuda da tabanın hiçbir yaptırım kabiliyeti yok. En organize protesto bile en fazla 1 ay boyunca gündem değiştiriyor, gerçek değişim hayal.

Önce insanlar yakınmayı kesip cesur olacak.

O zaman daha çok nöbet bekleriz
Enseyi karartmaya gerek yok. Bu kurumlar bizim kurumlarımız, toplumda görmek istediğin değişimin parçası olarak yaşa. Hiçbir işkence sonsuza kadar sürmez. Tarihsel olarak toplum olarak yaşamadığımız ve yaşamamız gereken sancılar var, belirli kazanımların oluşması için.

İzlemeyin arkadaş zorla mı izlettiriyolar. Bu söylemleri klişe buluyorum bugün topun oyunda kalma süreleri istatistiği dönüyordu internette Türkiye bayağı yukarılardaydı Premier Lig'den falan yukardaydı şok oldum.

Ha olay hakem fecaatleri Akpnin kurduğu leş düzen şikenin bedelinin ödenmemiş olması yabancı sınırı garabetleri yönetici hataları vs. ise 2000'lerin başından beri var bu problem. Çözüm de tabanda yatıyor ama Türkiye'de her konuda olduğu gibi bu konuda da tabanın hiçbir yaptırım kabiliyeti yok. En organize protesto bile en fazla 1 ay boyunca gündem değiştiriyor, gerçek değişim hayal.

Önce insanlar yakınmayı kesip cesur olacak.
Zaten bu gidisle kimse izlemez daha bu futbol degil resmen iskence. Ayrica topun sahada kaldigi sureyi baz alirsak Avrupa'da en kotu ulkeler arasindayiz yillardir. Sen onu hangi sitelerde gordum bilemiyorum ama kolpa oldugunu bizzat belirtim. Turkiye'de futbolun F si bile yok. Galatasaray olmasa zaten bu ligi izleyip kendime iskence ettirmem bilerek ama maalesef bir umit bekliyoruz Galatasarayimiz icin.

Gomis
Emrek-kerem-feghouli
Berkan-pulgar
Pva-marcao-nelson-boey
Pena
Bunu deneyelim, gomis duvar olur kerem serbest allrounder, feg içeri yanaşır zaten, boey tempo tutsun tek başına idare eder
Feghouli mi ve üstelik kanatta birde hala ondan medet umman üzdü reis.

FLGpHTWX0AEHu8y

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt